ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Facebook Twitter YouTube TELEGRAM viber Κλήση Skype ή 697-1792624

FLAVON PRODUCTS

ΠΡΟΪΟΝΤΑ FLAVON
Τα προϊόντα της εταιρείας FLAVONMAX προέρχονται από την Ουγγαρία, και παράγονται σε ιδιόκτητα εργοστάσια με πατενταρισμένη μέθοδο συμπύκνωσης των φρούτων και των λαχανικών. Για την Παρασκευή της συμπυκνωμένης μαρμελάδας, συμπεριλαμβάνονται η φλούδα και τα κουκούτσια των φυτών και φρούτων. Καλλιεργούνται μόνο με φυσικές μεθόδους που ελέγχονται σχολαστικά από την ίδια την εταιρία. Για τον λόγο αυτό η εταιρία έχει κερδίσει το Ουγγρικό βραβείο ποιότητας 2009.Τα προϊόντα FLAVON είναι βραβευμένα πολλές φορές, και έχουν διακριθεί παγκοσμίως(BRUNSWICK)ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής. Η ιδιαιτερότητά τους έγκειται στο ότι κάθε βαζάκι φλάβον των 240 γραμμαρίων, περιέχει 35 με 40 κιλά συμπυκνωμένα φρούτα και λαχανικά σε μορφή μαρμελάδας. Η επεξεργασία τους δεν ξεπερνά τους 40 βαθμούς κελσίου για να διατηρήσουν το μέγιστο των αρχικών συστατικών τους και φυσικά δεν περιέχουν τεχνητές ουσίες ή συντηρητικά. Περιέχουν όλα τα ένζυμα, βιταμίνες, μέταλα σαν να τα τρώγαμε ωμά. 

FLAVON GREEN. Τιμή 42,00
Το Flavon Green, προσφέρει όλα τα οφέλη των λαχανικών σε μια σύνθετη μορφή. Τα λαχανικά που περιλαμβάνονται μας βοηθούν να διατηρήσουμε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Γιατί το FLAVON GREEN μας είναι απαραίτητο?
Όλοι γνωρίζουμε ότι η τακτική κατανάλωση λαχανικών έχει ευεργετική επίδραση στη γενική κατάσταση της ευημερίας μας – παρέχοντάς μας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και ίνες. Ωστόσο, μόνο λίγοι άνθρωποι καταναλώνουν την απαιτούμενη ημερήσια ποσότητα. Ακόμη και αν θέλουμε να τρώμε υγιεινά, οι γρήγοροι ρυθμοί του τρόπου ζωής μας δεν μας επιτρέπουν να καταναλώνουμε σωστά, δηλαδή, αρκετά ωμά ή ημι-μαγειρεμένα τα λαχανικά μας. Σήμερα, το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να νικήσει τον μεγάλο αριθμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που είναι εκτεθημένο. Για το λόγο αυτό, ένα επιστημονικά σχεδιασμένο και πολύ καλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες είναι σημαντικό βοήθημα στην καθημερινότητά μας.
Τα διαιτητικά συμπληρώματα είναι αυτά τα προϊόντα που βοηθούν κατάλληλα στην πρόληψη της εμφάνισης των συμπτωμάτων που προκαλείται από ανεπαρκή διατροφή.
Το FLAVON GREEN είναι ένα νέο και επαναστατικό προϊόν που θα δώσει νέο νόημα στην κατανάλωση λαχανικών και θα αναβαθμίσει τις προηγούμενες συνήθειες μας. Μπορούμε να καλύψουμε πλήρως την ημερήσια συνιστώμενη πρόσληψη λαχανικών με ένα και μόνο κουταλάκι Flavon Green.
Κάθε συστατικό του προϊόντος είναι ιδιαίτερα πολύτιμο, δεδομένου ότι περιέχει βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία σε υψηλές ποσότητες. Χρησιμοποιούνται μόνο πλήρως ώριμα λαχανικά που καλλιεργούνται στο "καθαρότερη" δυνατό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα. Και το κυριότερο, είναι συμβατό με τον οργανισμό μας, διότι είναι στην αυθεντική μορφή του φρούτου και άρα καλύτερα αποροφήσιμο. Δεν είναι ούτε σε κάψουλα, ούτε σε σκόνη.

Η δοσολογία είναι ένα κουταλάκι της συσκευασίας κάθε πρωί.
Κάθε κουταλάκι που λαμβάνουμε ημερησίως είναι ίσο με 3,5 κιλά φρούτα και λαχανικά.
Δεν περιέχει συντηρητικά! Συνιστάται για όλους!
Αριθμός γνωστοποίησης : 10027/2011

FLAVON MAX. Τιμή 42,00 €
Το πρώτο μέλος της οικογένειας max προϊόν Flavon ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2004. Από τότε, πάνω από εκατό χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελέσματα και την ποιότητα του. Είναι ειδική διαδικασία παρασκευής και η απόλυτη αγνότητα που το καθιστούν μοναδικό προϊόν. Δημιουργώντας καινοτομία στην παρασκευή, προσφέρουμε τα απαραίτητα συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό ξεφεύγοντας από τα χάπια και τις σκόνες
Ο τρόπος ζωής των ανθρώπων του 21ου αιώνα, με το καθημερινό άγχος της, μολυσμένο περιβάλλον, η υπερβολική κατανάλωση φαρμάκων, το κάπνισμα, η διατροφή και οι ελλείψεις έχουν πολύ κακές συνέπειες για το σώμα και τον οργανισμό μας. Ανάγκες του οργανισμού μας βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι αρνητικές συνέπειες.
Μεταξύ άλλων, οι πολυφαινόλες, τα φλαβονοειδή, οι ανθοκυανίνες και τα καροτενοειδή είναι άκρως απαραίτητα για τον οργανισμό. Τα φυσικά αυτά συστατικά με την μεγάλη αντιοξειδωτική δράση έχουν έρθει στο προσκήνιο της επιστημονικής έρευνας. Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στην υγιεινή διατροφή.
Η ειδική διαδικασία παραγωγής του επιτρέπει να κρατάει όλα τα στοιχεία του φρούτου χωρίς καμία απώλεια.
Συνιστάται για όλους, κυρίως σε αυτούς που είναι συνειδητοί με την διατροφή τους.
Δεν περιέχει συντηρητικά.  
Αριθμός καταχώρισης : 10029/2011

FLAVON KIDS. Τιμή 42,00 €
Οι διατροφικές ανάγκες των παιδιών είναι ευθύνη των γονιών. Ολοι οι γονείς θέλουν να παρέχουν το καλύτερο για την διατροφή των παιδιών τους. Θέλουν βιταμίνες και μέταλλα ειδικά μελετημένες για τα παιδιά. Το Φλάβον Κιντς είναι σχεδιασμένο για παιδιά, για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες. Τα φλαβονοειδή σαν φυσικά αντιοξειδωτικά, προσφέρουν φυσική προστασία στα παιδιά όπως ακριβώς και στους ενήλικες. Λόγο της ταχείας ανάπτυξης τους, οι ανάγκες των παιδιών σε μέταλλα και βιταμίνες είναι μεγάλες.
Το Φλάβον Κιντς παράχει τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα. Είναι πολύ ευχάριστο να το τρώνε λόγο της φυσικής γεύσης και αρώματος που έχει. Η δοσολογία είναι ενα κουταλάκι του γλυκού δύο φορές την μερα. Δίδεται άφοβα σε εγκύους και θυλάζουσες μητέρες.
Δεν περιέχει συντηρητικά.

FLAVON MAX PLUS. Τιμή 55,00 €
Η Flavon max Plus + είναι ένα κορυφαίο σκεύασμα. Είναι ένα προϊόν που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους ανθρώπους, των οποίων η προστασία της υγείας είναι υψηλής προτεραιότητας λόγω του τρόπου ζωής τους. Τα αντιοξειδωτικά και η διατροφή υψηλής ποιότητας είναι πολύ σημαντικά για το σώμα. Στην περίπτωση της παρουσίας ελευθέρων ριζών και αυξημένου οξειδωτικού στρες, τα αντιοξειδωτικό «όπλα» είναι εξαιρετικά σημαντικά. Το καθημερινό άγχος, η ανεπαρκής διατροφή και η παρουσία υπερβολικού αριθμού των προσθέτων στα τρόφιμα (βελτιωτικά συνέπεια, γαλακτωματοποιητές, χρωστικές ουσίες, ενισχυτικά γεύσης) μπορούν από κοινού να προκαλέσει μη φυσιολογική αύξηση του αριθμού των ελευθέρων ριζών στο σώμα μας.
Το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η αδικαιολόγητη φαρμακευτική αγωγή, ομολυσμένος αέρας, το νερό και το έδαφος μπορούν να κάνουν αυτές τις συνθήκες, ακόμη χειρότερα. Η κυτταρική βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες μπορεί να συνδέεται με την ανάπτυξη πολλών ασθενειών. Η σωστή αντιοξειδωτική πρόσληψη είναι πολύ σημαντική, κυρίως όμως η καλή ποιότητα και της ποσότητα διαιτητικών υλών παίζει σημαντικό ρόλο. Σε περίπτωση αυξημένου οξειδωτικού στρες, όταν επιβαρύνεται με ένα υπερβολικό ποσό των ελεύθερων ριζών, τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα.
Πλούσιο σε πολυφαινολικές ενώσεις, φλαβονοειδή, ανθοκυάνες και τερπένια, το Φλάβον Μαξ Πλας, μπορεί να διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο.
Μπορούμε να πάρουμε τα κατάλληλα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και χρωστικές ύλες στο σώμα μας με αυτό το καλά επιλεγμένο, φυσικό συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας.
Δεν περιέχει συντηρητικά!  
Αριθμός καταχώρισης : 10028/2011

FLAVON ACTIVE. Τιμή 42,00 €
Το FLAVON ACTIVE είναι μια άλλη προσέγγιση, για όσους θέλουν να διαφοροποιήσουν την αξία στην διατροφή τους σε πιο υψηλά στάνταρτς. Παρασκευασμένο από σουπερ φούντς.

FLAVON PROTECT. Τιμή 42,00 €
Στον 21ο αιώνα, ο καθένας πρέπει να διατηρήσει το σώμα τους όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί μέρα με τη μέρα. Η τακτική κατανάλωση φρούτων και λαχανικών συμβάλλει σε αυτό, δεδομένου ότι αυτά περιέχουν το είδος των δραστικών ουσιών των φυτών, δηλαδή μέταλλα και βιταμίνες που μπορούν να κάνουν την καθημερινή μας διατροφή πιο ισορροπημένη και ποικίλη.
Μια καλή διατροφή είναι πολύ σημαντική για όλες τις ηλικίες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που δεν διατρέφονταν σωστά σε προγενέστερο στάδιο της ζωής τους? (φαστ φουντς κλπ ) Είχαν περιορισμένες διατροφικές συνήθειες και άρα περιορισμένη αφομοίωση. Είναι ειδικά για αυτούς τους ανθρώπους που δημιουργήθηκε Flavon Protect, προϊόν το οποίο, χάρη στα συστατικά του, βοηθά να κάνει δίαιτα μας περισσότερο ποικιλόμορφη και θρεπτική.
Τα συντάγματα των νεότερων μεσήλικες και οι ηλικιωμένοι έχουν περάσει πολλά. Είναι σημαντικό να δοθεί περισσότερη προσοχή στα διάφορα αποκαλυπτικά σημάδια και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για μια υγιή ζωή προστατεύεται από επιβλαβείς εξωτερικές επιδράσεις. Φλαβον Protect μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό μέρος αυτής της προστασίας. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παρασκευής, όπως και με τα άλλα προϊόντα Flavon προστατεύουμε τις πολύτιμες ουσίες που περιέχονται μέσα στα συστατικά. Λόγω της ειδικής τεχνολογίας κατασκευής των προϊόντων μας δεν περιέχει συντηρητικά.

FLAVON GREEN PLUS. Τιμή 55,00 €
To Flavon Green Plus είναι το νέο κορυφαίο προιόν, το οποίο δημιουργήθηκε σαν εξέλιξη του Flavon Green για να ενισχύσει την συνέργεια μεταξύ των φυσικών του συστατικών.
Στα λαχανικά υπάρχουν φυτοχημικά συστατικά που δεν τα βρίσκουμε στα φρούτα. Είναι αναντικατάστατα για την καλή λειτουργία του οργανισμού, των κυττάρων, των οργάνων και για την διατήρηση της καλής υγείας και ποιότητας ζωής.
To Flavon Green Plus δημιουργήθηκε για τα άτομα καταναλώνουν μικρές ποσότητες λαχανικών και όχι σε μεγάλη γκάμα. Απαραίτητο για εγκύους και για παιδιά 3 ετών και άνω.
Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε από τα Flavon. Δεν περιέχει συντηρητικά.
Συστήνεται για αυτούς :
• που ψάχνουν για ένα φυτικό προϊόν κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας συστατικά
• που θα ήθελαν μια καθημερινή διατροφική ενίσχυση σε κατανάλωση λαχανικών, για όλη την οικογένεια
• που θα ήθελαν να καταναλώνουν λαχανικά σε συμπυκνωμένη μορφή
• που θα ήθελαν συμπλήρωμα λαχανικών σαν διατροφικό βοήθημα για τα παιδιά τους από 3χρονών και άνω.
Δεν περιέχει συντηρητικά.  

FLAVON JOY. Τιμή 55,00 €
Το εκπληκτικό αυτό σκεύασμα, περιέχει 2.424.240 μονάδες ORAC !!! Μοναδική θρεπτική αξία σε συνδυασμό με την διαχρονική αξία των σπόρων του κακαόδεντρου που θεωρείται βέβαια super food.

Ο συνδυασμός των συστατικών είναι :
• Σπόροι κακάο
• Ροδί
• Φραγκοστάφυλο
• Βύσσινο
• Κολοκύθα
• Καρπός Αγριοτριανταφυλλιάς
• Κανέλλα
• Κράνμπερι
• Καρποί Σαμπούκου
• Κουρκουμάς
• Πατζάρι
• Βήτα Γλυκάνη
• Πηκτίνη εσπεριδοειδών 
_____________________________________________________________
 ΠΡΟΣΦΟΡΑ: 4 τεμάχια αξίας 42,00 €/τεμ ή 3 τεμάχια αξίας 55 €/τεμ
                                                                                   ΜΟΝΟ 138 €