ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Facebook Twitter YouTube TELEGRAM viber Κλήση Skype ή 697-1792624

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ  ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ (5 προϊόντα)
Θρεπτική κρέμα βάλσαμο για τις βλεφαρίδες -7ml-11,30€
Ενισχύει τις ρίζες των βλεφαρίδων, αποκαθιστά τη δομή και το χρώμα, διεγείρει την ανάπτυξη και βελτιώνει την εμφάνιση τους. Είναι ιδανική για τη φροντίδα αδύνατων βλεφαρίδων και αυξάνει την πυκνότητα και το πάχος τους,προστατεύει από την επιρροή του περιβάλλοντος.Περιέχει ιστό χόνδρου,θύμου αδένα.


Μάσκαρα  μαύρη με πεπτίδια  -7ml- 11,30€
Η μάσκαρα Peptides Lashes δίνει ενα κορεσμένο μαύρο χρώμα,καλύπτει τέλεια  τις βλεφαρίδες  από τη ρίζα ως τις άκρες και διατηρείται αναλλοίωτη όλη την ημέρα, δεν μουτζουρώνει και δημιουργεί απίστευτο  όγκο.Περιέχει πεπτιδιο ιστού χόνδρου.

Μάσκαρα καφέ με πεπτίδια  -7ml- 11,30 €
Η μάσκαρα Peptides Lashes δίνει ενα κορεσμένο καφέ χρώμα,καλύπτει τέλεια  τις βλεφαρίδες  από τη ρίζα ως τις άκρες και διατηρείται αναλλοίωτη όλη την ημέρα, δεν μουτζουρώνει και δημιουργεί απίστευτο  όγκο.Περιέχει πεπτιδιο ιστού χόνδρου.

Lip gloss με πεπτίδια - 10ml-11,30€
Προστατεύει τα χείλη από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ενυδατώνει τα χείλη, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και τα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία UV.Περιέχει βούτυρο κακάο,έλαιο βαζελίνης.Περιέχει πεπτίδια αγγείων και θύμου αδένα.

Lip gloss Star(Λάμψη) βερνίκι με πεπτίδια -10ml-11,30€ 
Προστατεύει τα χείλη από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, ιδιαίτερα   κατά τη διάρκεια του χειμώνα.Δίνει λάμψη και γυαλάδα,προστασία UV.Περιέχει πεπτίδια αγγείων και θύμου αδένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: