ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Facebook Twitter YouTube TELEGRAM viber Κλήση Skype ή 697-1792624

ΠΕΠΤΙΔΙΑ CITOGENS

ΠΕΠΤΙΔΙΑ CITOGENS  (6 προϊόντα)
Τα  Citogens προήλθαν από πολυετή έρευνα στο επιστημονικό  ινστιτούτο RAMS  της Αγίας Πετρούπολης. Γνωστό ως  Ινστιτούτο βιορρύθμισης και Γεροντολογίας. Με βάση την ανάλυση της αλληλουχίας αμινοξέων των πολυπεπτιδίων των οργάνων και ιστών των ζώων, παρασκευάστηκαν προϊόντα με εκχυλίσματα ζωικών υλικών. Έτσι δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία με βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής.


*Το Ν60 σημαίνει  60 κάψουλες.

Honluten ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  N60- 101,00 €
Η αποτελεσματικότητα του Holuten έχει αποδειχθεί από την κλινική χρήση για την προστατευτική δράση και θεραπεία ασθενών που πάσχουν από πνευμονικά προβλήματα. Λοίμωξη του αναπνευστικού και τραυματισμό του βλεννογόνου. 

Kartalaks ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ-101,00€
Η αποτελεσματικότητα του Kartalaks έχει αποδειχθεί κλινικά στην θεραπεία ασθενών που υποφέρουν από  οστεοπόρωση, διαταραχές της παροχής αίματος στα τα κέντρα οστεοποίησης. Γρήγορη  αποκατάσταση μετά από σπάσιμο οστών.

Kristagen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ν60- 101,00€
Έχει αποδειχθεί  κλινικά η προστατευτική δράση και θεραπεία ασθενών  που πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, και όσων βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την χημειοθεραπεία  την ακτινοθεραπεία, και μετά από ψυχικό άγχος.

Ovagen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ Ν60-101,00€
Προφύλαξη και θεραπεία των ασθενών  που πάσχουν από διάφορους τύπους λοίμωξης του ήπατος ή από παρενέργειες  χημειοθεραπείας, ακτινοβολίας, αντιβιοτικών ή άλλων φάρμακων.

Pinealon ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ  ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ  ΚΥΤΤΑΡΩΝ  Ν60- 101,00€     
Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει οτι η χρήση  του σκευάσματος βοηθά στην θεραπεία ασθενών που πάσχουν από τραυματισμό ιστών και  κυττάρων του εγκεφάλου,  τραυματισμό των οστών του κρανίου, εγκεφαλική αιμορραγία, χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο.

Vezugen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤEΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ν60-101,00€ 
Για την θεραπεία ασθενών που πάσχουν από καρδιά, από αγγειακή βλάβη του εγκεφάλου, των άκρων,των οργάνων και των ιστών, είτε οφείλεται σε ψυχικό στρες ή την ηλικία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: