ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Facebook Twitter YouTube TELEGRAM viber Κλήση Skype ή 697-1792624

ΠΕΠΤΙΔΙΑ MESOTELS

ΠΕΠΤΙΔΙΑ MESOTELS - ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (120ml) (4 προϊόντα)
 Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ότι η εταιρία NPCRIZ δεν παράγει μόνο φυσικά βιοπεπτίδια αλλά και προϊόντα αντίστοιχου ποιοτικού επιπέδου . Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα είναι τα Mesotels  με βάση, holin, Gotu Kola και boxthorn.
Τέτοια προϊόντα παρήχθησαν για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος,του νευρικού συστήματος και την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. 

Στο Πανεπιστήμιο της βιοαναγέννησης και Γεροντολογίας στην Αγία Πετρούπολη γιατροί και ειδικοί της υγείας παρακολουθήσαν αυστηρά  ασθενείς που κατανάλωσαν Mesotels. Μετά από 6 μήνες παρατηρήσεων, τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά! Οι ασθενείς στην ομάδα ηλικίας μεταξύ 55-65 έδειξαν  μεγάλη βελτίωση στη μνήμη, αύξηση 18% στο επίπεδο της μελατονίνης,που σημαίνει επιβράδυνση των διαδικασιών γήρανσης, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και  αύξηση των αντι-οξειδωτικών επιπέδων.. Τα αποτελέσματα αυτά, για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι τα Mesotels είναι από τα καλύτερα προϊόντα με φυσικά πεπτίδια. Οι γιατροί του Ινστιτούτου υποστηρίζουν οτι: «κανένα από τα προϊόντα που έχουμε χρησιμοποιήσει δεν έδειξαν τόσο φανταστικά αποτελέσματα όπως τα Mesotels».
ΧΡΗΣΗ : Για  ενήλικες και παιδιά , ηλικίας άνω των 14 ετών , 1 κουταλάκι τσαγιού - μία ή δύο φορές την ημέρα.

Mesotel -κωδικός 103000- 21,00€ με χολίνη και κολλοειδή άργυρο.
Βελτίωση της εγκεφαλικής κυκλοφορίας - βελτίωση της νευρομυϊκής αγωγής - βελτίωση της λειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος - πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου και  αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό.

TABS Mesotel -κωδικός 403030- 27,50€ με μεσοθήλιο.  
Η προηγμένη φόρμουλα εξασφαλίζει συμπεριλαμβανομένου της ρεσβερατρόλης της γλυκίνης και της Β6 σημαντική βελτίωση του ανοσοποιητικού και ομαλή λειτουργία του κεντρικού και του περιφεριακού νευρικού συστήματος, ισχυρό αντιοξειδωτικό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο,αποκατάσταση μνήμης και συγκέντρωση προσοχής,καθυστέριση γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο.Γενικά:Καρδιαγγειακό σύστημα/Ανοσοποιητικό/Αναπνευστικό/Ακουστικά όργανα/Παθολογίες στοματικής κοιλότητας/Νευροενδοκρινικό/Ογκολογικές παθήσεις/Μεταβολική διαταραχή/Δερματικές παθήσεις/Ουροεκκριτικό σύστημα.

Mesotel «Beauty» -κωδικός 103010- 24,20€ με ψευδάργυρο και βιταμίνες.
Βελτίωση της ροή αίματος στον εγκέφαλο - βελτίωση της νευρομυϊκής αγωγής - βελτίωση του κεντρικού νευρικού συστήματος - πρόληψη και αποκατάσταση του εγκεφαλικού επεισοδίου - ως αντιοξειδωτικό -  ενίσχυση της ανοσίας - πρόληψη της παθολογίας του καρκίνου - πρόληψη της γήρανσης.

Mesotel «Νέο» -κωδ. 103020 - 27,50€ με ρεσβερατρόλη, χολίνη, Gotu Kola, Boxthorn
Πρόληψη της αθηροσκλήρωσης - ομαλοποίηση του μεταβολισμού των λιπιδίων - βελτίωση της νευρομυϊκής αγωγής - βελτίωση του κεντρικού νευρικού συστήματος - πρόληψη της καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου - αποκατάσταση μετά από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο - ως αντιοξειδωτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: