ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Facebook Twitter YouTube TELEGRAM viber Κλήση Skype ή 697-1792624

ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

*Είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με Ίατρούς κλασσικής και εναλλακτικής,ολιστικής ιατρικής.

ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ
Καλώς ήλθατε στο ιστολόγιο ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ. Εδώ θα βρείτε δωρεάν δίαιτα για υγιεινή διατροφή και χάσιμο λίπους καθώς και αναλυτικό πίνακα διατροφικής αξίας τροφών που μαζί με τα διατροφικά συμπληρώματα θα αντιμετωπίσουν σε συνδυασμό με μία υγιεινή πλήρη και ισορροπημένη διατροφή τα συνηθισμένα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε (οξείδωση, γλυκοζηλίωση, άγχος, ορμονικές διαταραχές, γήρανση κ.α.).Ακόμη μπορείτε να δείτε αναλυτικά Video για προϊόντα νέας τεχνολογίας και την εφαρμογή τους....

Άιχμή του δόρατοs στον τομέα τηs ''Yγείαs'' αποτελούν εταιρείες νέας γενιάς προσέγγισης της άσθένειας όσον άφορά την Πρόληψη αλλά και την Θεραπεία.Σημαντικό ν’αναφέρουμε ότι δεν μπορεί κανένας να μας επιβάλλει κάποιον συγκεκριμένο τρόπο θεραπείας,όταν μάλιστα τ’αποτελέσματα είναι εδώ και χρόνια τα γνωστά,παρά τι θέληση μας!!
Έτσι λοιπόν ένας καινούργιος δρόμος ανοίγεται και όπως μας διαβεβαιώνουν επιστήμονες βάσει των κλινικών ερευνών χρόνων ήρθε η ώρα για την Ίατρική του 21 αιώνα που βασίζεται όχι στην χημεία και στα παραγωγά της αλλά στην φυσική(ενέργεια,δόνηση,συντονισμός)που εχουν  δράση με ασφαλή τρόπο στα γονίδια του γενετικού κώδικα του DNA,τελομερή,αποτέλεσμα σύγχρονης βιοϊατρικής μηχανικής.
Έταιρείες όπως: 
Η "B.P.T" Βusiness Process Technologies.Mια πρωτοπόρος εταιρεία η οποία συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες κατασκεαυστικές εταιρείες στον χώρο του Βιοσυντονισμού την "LIDOMED BIO"και προσφέρει επαγγελματικές Ιατρικές συσκευές διάγνωσης και θεραπείας με ασύρματες φορητές ατομικές συκευές χρήσιμες για ολες τις ηλικίες με εφαρμογή ακόμη και στα κατοικίδια μας.
Η “NPCRIZ”με τα πεπτίδια και  την καινοτόμο ανάπτυξη των γονιδιακών συμπληρωμάτων. Έτσι στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα στην Ρωσία έχει αναπτυχθεί μια νέα τεχνολογία βιορρύθμισης.Κανένας στον κόσμο δεν διαθέτει μέχρι σήμερα παρόμοια παρασκευάσματα για εσωτερική και εξωτερική χρήση.Από την Ρώσικη ομοσπονδία βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο ως εταιρεία για  το 2016 για την συμμετοχή της στην ενεργό μακροζωϊα και πρόληψη εναντι των ασθενειών!!
Η "LAVYLITES" με το μοναδικό,καινοτόμο πατενταρισμένο προϊόν Νανοτεχνολογίας βασισμένο σε οργανικά/φυτικά συστατικά με την δυνατότητα της βιοπληροφόρισης.Η βασική ιδέα είναι η δημιουργία ενός προϊόντος σε μορφή spray και ταμπλέτες διατροφικές σε πέντε κατηγορίες (Lavyl-Solvyl-Haevyl-Pentyll-Exyol) με ευρεία κλίμακα εφαρμογής και αποτελεσμάτων για άμεσα και εμφανή αποτελέσματα ορατά σε σύντομο δυνατό χρόνο.
Η “ΈΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ” με τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής της “Vivoverde” και το μοναδικό τεχνολογίας Φίλτρο νερού "VIVOVERDE" όπου πρώτη από το 2010 εισήγαγε αυτό το μοναδικό φίλτρο νερού που με τη βοήθεια της Νανοτεχνολογίας έρχεται να δώσει ασφαλή και οικονομική λύση για καθαρό νερό χωρίς τοξικές χημικές ουσίες, βακτήρια και άλλα επικίνδυνα υλικά, πολύ πιο αποτελεσματικά και με χαμηλότερο κόστος από τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού του νερού. Δεν υπάρχει άλλο στην Ελληνική αγορά φίλτρο καθαρισμού νερού με πιστοποίηση από το Ινστιτούτο Παστέρ(Pasteur).
*Άκολουθείστε μας στο Facebook στις σελίδες(Ζω Οικολογικά & www.zo-oikologika.gr) ενημερωθείτε για νεα προϊόντα και κερδίστε εκπτώσεις σε μηνιαίες προσφορές. 
Καλή ανάγνωση!΄


ιστότοπος εχει καθαρά ενημερωτικό χαραχτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τις υποδείξεις του θεράποντος γιατρού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: