ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Facebook Twitter YouTube

ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ.

Bath crystals nat. min. Blue 450gr. 
Τα μπλε άλατα περιέχουν λάδι λεβάντας, είναι κατάλληλα στο να ανακουφίζουν από κοινούς πόνους πλάτης και αυχένα. Χαλαρώνουν το σώμα και βοηθούν το κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα. Κατάλληλα για περιπτώσεις έντασης – στρες – κούρασης και αυχενικού συνδρόμου. Ρίξτε 2 καπάκια αλάτων σε μπανιέρα με ζεστό νερό. Χαλαρώστε για 15 – 20 λεπτά και ξεβγάλετε με νερό. Για τοπική χρήση, μουλιάστε τη περιοχή του σώματος που σας ενδιαφέρει ή κάντε κομπρέσα χρησιμοποιώντας πετσέτα για 15 λεπτά. Ξεβγάλετε με νερό χωρίς σαπούνι. Λίγα λεπτά χαλάρωσης με μπλε άλατα, αναζωογονούν τον οργανισμό!!  Παράγγειλέ το εδώ.

Bath crystals nat. min. Green 450gr. Τιμή : 31,00 € Τιμή με έκπτωση 28,00 
Τα άλατα αυτά είναι αναμεμειγμένα με λάδι από ευκάλυπτο. Ο ευκάλυπτος είναι κατάλληλος στο να προσφέρει ανακούφιση από αναπνευστικά προβλήματα, βρογχίτιδα, πόνους στα κόκκαλα από κρυολογήματα. Λόγω των αντισηπτικών ιδιοτήτων τους είναι κατάλληλα για απλές ουρολοιμώξεις. Τα πράσινα άλατα προσφέρουν ανακούφιση και διευκολύνουν τον οργανισμό. Βράζετε νερό σε ένα σκεύος και προσθέστε ένα καπάκι πράσινα άλατα. Πλησιάζετε το πρόσωπο στον ατμό, εισπνεύστε βαθιά, μέχρι να νιώσετε την ανακούφιση που επιθυμείτε. Παράγγειλέ το εδώ.

Bath crystals nat. min. White 450gr. Τιμή : 31,00 € 

Τα λευκά άλατα είναι τα Άλατα της Νεκράς θάλασσας περιέχουν σε υψηλή συγκέντρωση 26 φυσικά και μη επεξεργασμένα μεταλλικά στοιχεία (Μαγνήσιο, Κάλιο, Βρώμιο) τα όποια τρέφουν, αναζωογονούν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Το αλάτι στη Νεκρά Θάλασσα προέρχεται από τον Ιορδάνη Ποταμό, που εκρέει σε αυτήν. Παρ’ ότι το νερό των ποταμών είναι γλυκό, περιέχει μια μικρή ποσότητα διαλυμένου άλατος. Στη Νεκρά Θάλασσα δεν υπάρχουν οδοί απορροής, οπότε απώλεια νερού μπορεί να γίνει μόνο μέσω της εξάτμισης. Στη συνέχεια το αλάτι συσσωρεύεται.Ειναι άοσμα,άχρωμα Ρίξτε δύο καπάκια αλάτων σε μπανιέρα με ζεστό νερό. Χαλαρώστε για 15 – 20 λεπτά και ξεβγάλετε με νερό. Για τοπική χρήση μουλιάστε την περιοχή του σώματος που θέλετε και κάνετε κομπρέσα με πετσέτα. Ξεβγάλετε με νερό, χωρίς σαπούνι.  Παράγγειλέ το εδώ.