ΖΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Facebook Twitter YouTube TELEGRAM viber Κλήση Skype ή 697-1792624

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ME TA ΓΝΗΣΙΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ" NPCRIZ"

*Είμαστε σε απόλυτη συνεργασία με Ίατρούς κλασσικής και εναλλακτικής,ολιστικής ιατρικής.
1ο Εθνικό Βραβείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας(Μάρτιος 2016) για την προσφορά της στην ποιότητα-ομορφιά και ενεργή μακροζωϊα των πολιτών

Η Εθνική ομάδα κορασίδων της Ρυθμικής γυμναστικής της Ρώσικης Ομοσπονδίας(2016)  είναι υπό την αιγίδα στον τομέα της Διατροφής-ευεξίας από τον επικεφαλής του Ινστιτούτου γεροντολογίας της Αγ.Πετρούπολης καθηγητή κ.V.Havinson
Για περισσότερες πληροφορίες και για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μου
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. Πιστοποιημένος Συνεργάτης
e'mail :d.theodorou62@gmail.com Τηλ. 697-1792624


ΥΓΡΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ- 10ml (19 προϊόντα)
Χρήση εξωτερική
Τα υγρά πεπτίδια έχουν σημαντική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Προστατεύουν τα  κύτταρα από τις τοξίνες- επιταχύνουν τον μεταβολισμό στο εσωτερικό των κυττάρων και στο σύνολό τους σταθεροποιούν το έργο όλων των οργάνων - βοηθούν στην αύξηση της αντίστασης του ανοσοποιητικού συστήματος, είναι μια εξαιρετική λύση για να μείνετε νέοι και  υγιείς! Τα πεπτίδια λειτουργούν με τον ακόλουθο τρόπο. Σε περίπτωση βλάβης σε οποιοδήποτε όργανο στον ανθρώπινο οργανισμό, τα φυσικά πεπτίδια κατευθύνονται προς αυτό το όργανο συγκεκριμένα.Σε 7-15 λεπτά τα πεπτίδια συνδέονται μαζί με τα δενδριτικά κύτταρα τα οποία μεταφέρουν σε λεμφαδένες οπου τα πεπτίδια μεταφέρονται και μετακινούνται με την ροή του αίματος στα απαραίτητα όργανα και ιστούς.Η επιταχυνόμενη δράση μπορεί να παραμείνει από 4 έως 6 μήνες μετά από 2-4 μήνες χρήσης.Ετσι νέα υγιή κύτταρα γεννιούνται με αποτέλεσμα ο κύκλος ζωής των κυττάρων να μεγαλώνει απομακρύνοντας την πρόωρη γήρανση και την μόνιμη βλάβη των οργάνων.    Τρόπος εφαρμογής εξωτερικά.:Bάζουμε συνολικά από 6-8 σταγόνες και στα δύο άκρα(στο εσωτερικό μέρος του κάθε βραχίονα ή του καρπού) και εφαρμόζουμε τον αντίθετο βραχίονα ή καρπό κάνοντας κυκλικές κινήσεις εως ότου απορροφηθεί.Σε περίπτωση εφαρμογής και άλλου αφήνουμε 10 λεπτά διαφορά από την προηγούμενη χρήση.

Υγρό πεπτιδίο εξ.χρήσης PK01 (10ml)- αρτηρίες  καρδιά – κωδ. 100300 - 25,80€               
Πρόληψη της αθηροσκλήρωσης, υπέρτασης - πρόληψη της καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου - αποκατάσταση  μετά από  με εγκεφαλικό επεισόδιο.
Περιέχει πεπτίδια αγγείων,συκώτι.
Υγρό πεπτιδίο εξ.χρήσης PK02 (10ml) κεντρικό κ περιφερικό νευρικό σύστημα-25,80€  
Πρόληψη  εγκεφαλικού επεισοδίου - αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο - φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού συστήματος.Περιέχει πεπτίδια εγκεφάλου.
Υγρό πεπτιδίο εξ.χρήσης PK03 (10ml) - ανοσοποιητικό σύστημα - 25,80€ 
    Αύξηση του προσδόκιμου ζωής - διόρθωση των ανωμαλιών της ανοσίας - διέγερση της αναγέννησης όλων των ιστών και οργάνων - ογκοπροστασία.Περιέχει πεπτίδιο θύμου αδένα.
Υγρό πεπτιδίο εξ.χρήσης PK04 (10ml)  -  αρθρώσεις- 25,80
Αρθροπάθεια - αρθρίτιδα - οστεοχονδρίτιδα - ρευματισμοί.Περιέχει πεπτίδια χόνδρου και θύμου αδένα.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK05-(10ml)  ιστoί των οστών- 25,80€       
Κατάγματα - οστεοπόρωση.Περιέχει πεπτίδια χόνδρου.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK06(10ml) -θυρεοειδή αδένα - 25,80 €         
Οζώδης και διάχυτη βρογχοκήλη - τοξική και μη τοξική βρογχοκήλη – υπό και  υπερθυρεοειδισμό - θυρεοειδίτιδα Hashimoto - θυρεοειδή κύστη,μαστοπάθειες.Περιέχει πεπτίδια Θυρεοειδή αδένα.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK07(10ml) - καρκίνο του παγκρέατος - 25,80 €      
Χρόνια παγκρεατίτιδα - σακχαρώδης διαβήτης - διαταραγμένη ανοχή στη γλυκόζη πρόληψη των αγγειακών επιπλοκών του διαβήτη.Περιέχει πεπτίδιο παγκρέατος.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK08(10ml) -βιορυθμ. Ήπατος-25,80€             
Μεταβολικές διαταραχές-ευσαρκία - δυσκινησία της χολής - χολοκυστίτιδα - χρόνια δηλητηρίαση (χημικές ουσίες, ναρκωτικά, αλκοόλ) - χρόνια ηπατίτιδα οποιασδήποτε αιτιολογίας, πρόληψη της κίρρωσης του ήπατος.Περιέχει πεπτίδιο ήπατος.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK09(10ml) - ανδρικό αναπαραγ. σύστημα -25,80€  
Χρόνια προστατίτιδα - αδένωμα του προστάτη - στειρότητα - στυτική δυσλειτουργία.Περιέχει πεπτίδια αγγείων,εγκεφάλου,ήπατος.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK10(10ml) - γυναικείο αναπαραγ. σύστημα- 25,80€  
Προβλήματα εμμήνου ρύσης - εμμηνόπαυσης - μειωμένης λίμπιντο -υπογονιμότητας - υστερομύωμα  και μαστοπάθεια,κλιμακτήριο.Περιέχει πετίδια αγγείων,εγκεφάλου,θύμου αδένα.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK11 (10ml) - ουροπ. σύστημα,νεφροί -25,80€    
Χρόνια πυελονεφρίτιδα - διάμεση νεφρίτιδα - σπειραματονεφρίτιδα - νεφρολιθίαση - πρόληψη της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας.Περιέχει πετίδια αγγείων,θύμου αδένα.
Υγρό πεπτίδιo εξ.χρήσης PK12-(10ml) πνεύμονες- 25,80 €    
Χρόνια βρογχίτιδα - εμφύσημα - αναπνευστική αλλεργία - βρογχικό άσθμα.Περιέχει πεπτίδια αγγείων,χόνδρου,θύμου αδένα.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK13 (10ml) - για το δέρμα - 25,80 €       
Πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος- βελτίωση χρώματος,  τόνου, βελτίωση  της υφής,δερματικές ασθένεις.Περιέχει πετίδια αγγείων,χόνδρου,θύμου αδένα και ήπατος.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK14 (10ml) - για φλέβες- 25,80 €          
Πρόληψη της θρόμβωσης - φλεβίτιδας - αιμορροΐδες -τροφικά έλκη-θρομβοφλεβίτιδας.Περιέχει πετίδια αγγείων.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK15(10ml) - νεφρά, χοληδόχος κύστη -25,80€
Πρόληψη της νεφρικής ανεπάρκειας - χρόνια πυελονεφρίτιδας, κυστίτιδας - σπειραματονεφρίτιδας - νεφρολιθίασης - ανωμαλίες του ουροποιητικού συστήματος.Περιέχει πεπτίδια θύμου αδένα,νεφρών,ουροδόχου κύστης.
Υγρό πεπτίδιοPK16-(10ml) στομάχι, δωδεκαδ. Έλκος- 25,80€          
Πεπτικές διαταραχές - γαστρίτιδα - γαστροδωδεκαδακτυλίτιδα - πεπτικό έλκος του δωδεκαδακτύλου και στομάχου- πρόληψη  του καρκίνου του πεπτικού σωλήνα.Περιέχει πετίδια παγκρέατος,θύμου αδένα,ήπατος,στομάχου,δωδεκαδακτύλου.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK17(10ml) -οφθαλμικά προβλήματα-25,80 €                  
Πρόληψη της  αμφιβληστροειδοπάθειας από υπέρταση και  διαβήτη - αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και ωχράς κηλίδας - οπτική ατροφία-αρχικά στάδια του γλαυκώματος,του καταρράκτη - παθολογία του υαλοειδούς.Περιέχει πεπτίδια αγγείων,εγκεφάλου,οφθαλμικής σφαίρας.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK18 (10ml) - ακουστικά προβλήματα-25,80€           
Πρόληψη των αρχικών σταδίων της ωτίτιδας νευροαισθητήριας απώλειας ακοής και τις επιπτώσεις τους, βλάβης στο τύμπανο από ακουστικό τραύμα.Περιέχει πεπτίδια αγγείων,εγκεφάλου,θύμου αδένα,χόνδρου.
Υγρό πεπτίδιο εξ.χρήσης PK19 -(10ml) για ασθενείς εξαρτώμενους από καιρικές μεταβολές- 25,80€  
Εξομαλύνει φαινόμενα όπως ημικρανίες, στεφανιαία νόσο, καρδιακή ανεπάρκεια, μυοκαρδίτιδα,μυοκαρδιοδυστροφία.Περιέχει πεπτίδια αγγείων,εγκεφάλου,μυοκαρδίου.

                                                        REVILAB PEPTIDE- SL (10 προϊόντα)
                                             Φιαλίδια 10ml-Χρήση εσωτερική
                              Νέα σειρά σύμπλοκων Πεπτιδίων για υπογλώσσια χρήση.
Αυτή είναι η πρώτη στον κόσμο πολυλειτουργική σειρά σκευασμάτων για υπογλώσσια χρήση με 2-4 πεπτίδια σε κάθε σκεύασμα.Η σειρά αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό ν'αποφευχθεί η διατάραξη της λειτουργίας των διαφόρων οργάνων και συστημάτων,διόρθωση υπαρχουσών ασθενειών.
Η θεμελιωδώς νέα μέθοδος χρήσης και η παρουσία σε κάθε ένα από τα σκευάσματα ενός αριθμού πεπτιδίων παρέχουν την πλέον ταχεία και αποτελεσματική δράση.Το προϊόν τοποθετείται στον υπογλώσσιο χώρο,πλούσιο σε τριχοειδή αγγεία,με αποτέλεσμα οι ουσίες να διεισδύουν άμεσα στην κυκλοφορία του αίματος παρακάμπτοντας την απορρόφιση μέσω βλεννογόνου υμένα της πεπτικής οδού και του ήπατος.Ετσι αυξάνεται η ταχύτητα έναρξης της δράσης του σκευάσματος σε σύγκριση με την λήψη των σκευασμάτων σε άλλη μορφή.
Εκτός από τα πεπτίδια πολλαπλών κατευθύνσεων δράσης τα σκευάσματα Revilab Peptide SL περιέχουν αποτελεσματικά συστατικά φυτικής προέλευσης.Ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους αντιμετωπίζοντας τις βαθύτερες αιτίες των ασθενειών και είναι λειτουργικά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.
Revilab SL (01)   10ml- 32,00€   
Για το καρδιαγγειακό σύστημα.Περιέχει πεπτίδια του αγγειακού τοιχώματος και του καρδιακού μυός,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,μέντα,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Πρόωρης γήρανσης,για την πρόληψη της αθηροσκλήρωσης και της υπέρτασης,για την πρόληψη της καρδιακής προσβολής και του εγκεφαλικού επεισοδίου,στην αποκατάσταση μετά από έμφραγμα και των ασθενειών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο,για τους ασθενείς με φλεβίτιδα,αρτηριακή υπέρταση,θρομβοφλεβίτιδα,αθηροσκλήρωση των αγγείων,αγγειοπάθειες,σε περίπτωση τροφικής εξέλκωσης του δέρματος.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (02) 10ml-32,00€  
Για το Νευρικό σύστημα και τα μάτια. Περιέχει πεπτίδια του εγκεφάλου,του αμφιβληστροειδή χιτώνα και του αγγειακού τοιχώματος,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Για την πρόληψη των ασθενειών των ματιών και την οπτική υπερκόπωση,φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού συστήματος,σε παθήσεις του αμφιβληστροειδούς και του κερατοειδούς χιτώνα,οξεία αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια (πρόληψη και αποκατάσταση), αποκατάσταση μετά απο τραυματισμό στο κεφάλι. 
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια. Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (03)-10ml -32,00€ 
Για το ανοσοποιητικό και νευροενδοκρινικό σύστημα.Περιέχει τα πεπτίδια της επίφυσης,της Τ-μονάδας και της Β-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,δυόσμου,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις:Σε περίπτωση ανοσοανεπάρκειας,μετά απο ασθένειες,για διάφορες χρόνιες δηλητηριάσεις,κατά την διάρκεια της αποκατάστασης μετά απο καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο,μετά απο χειρουργικές επεμβάσεις,για την πρόληψη του καρκίνου,για την πρόληψη πρόωρης γήρανσης.
Δοσολογία : Κάθε 2 ημέρες διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
 Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (04)-10ml - 32,00€ 
Για το Μυοσκελετικό σύστημα.Περιέχει πετίδια της Τ-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος,των χόνδρων και των μυών,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,δυόσμου,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις:Αρθροπάθειας και αρθρίτιδας,σε περίπτωση ρευματισμών,οστεοχόνδρωσης,οστεοπόρωσης,στην ουρική αρθρίτιδα,για την αποκατάσταση μετά από τραυματισμό.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (05)-10ml-32,00€ 
Για το Πεπτικό σύστημα.Περιέχει πεπτίδια του ήπατος,παγκρέατος,πνεύμονα και του τοιχώματος του στομάχου,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,μέντα,χαμομήλι,αιθέριο έλαιο γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις:Αθηροσκλήρωσης και της παχυσαρκίας,χολοκυστίτιδας,κίρρωση του ήπατος,χρόνιες δηλητηριάσεις,διαταραχές του μεταβολισμού,στην μείωση της ηπατικής λειτουργίας.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (06)-10ml-32,00€ 
Για το Βρογχο-πνευμονικό σύστημα.Περιέχει πεπτίδια της Τ-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος,των βρόγχων,του πνεύμονα και του τοιχώματος του στομάχου,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,μέντα,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις:Χρόνιας βροχίτιδας,εμφύσημα,αναπνευστικές αλλεργίες,βροχικό άσθμα,για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (07)- 10ml- 32,00€ 
Για το Αιμοποιητικό σύστημα.Περιέχει πετίδια της Β-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος,του μυελού των οστών και του αγγειακού τοιχώματος,βιταμίνη Β9,Β12,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,δυόσμου,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Για τις παραβιάσεις της δραστικότητας του αιμοποιητικού συστήματος,ασθενείς με καρκίνο,φλεβίτιδα,αρτηριακή υπέρταση,σε περίπτωση τροφικής εξέλκωσης του δέρματος,θρομβοφλεβίτιδα,αθηροσκλήρωση των αγγείων, αγγειοπάθειες, ενίσχυση της ανοσίας, σε χρόνιες νόσους και μετεγχειριτικές επιπλοκές και τροφικές διαταραχές.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
 Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (08)-10ml-  32,00€ 
Για το Ουροποιητικό σύστημα. Περιέχει πεπτίδια της Τ-μονάδας του ανοσοποιητικού συστήματος,του αγγειακού τοιχώματος και της ουροδόχου κύστης,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,δυόσμου,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις:Ανοσοανεπάρκειας,πρόληψη των διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος,εμμηνόπαυση,ηλικιωμένα άτομα,χρόνιες δηλητηριάσεις,κατά την διάρκεια της αποκατάστασης μετά από μια καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο,πρόληψη του καρκίνου.
Δοσολογία : Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (09)-10ml-  32,00€ 
Για τον Ανδρικό οργανισμό.Περιέχει πετίδια της επίφυσης,των όρχεων,της ουροδόχους κύστης,και του προστάτη,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,δυόσμου.αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Για διαταραχές της ούρισης που προκαλούνται από ασθένειες του προστάτη, χρόνια προστατίτιδα, αδένωμα του προστάτη, στυτική δυσλειτουργία, ενίσχυση λειτουργικής δραστηριότητας του μορίου, εξομάλυνση ορμονικής κατάστασης και της κινητικότητας του σπέρματος.
Δοσολογία :Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
Ανακινήστε πριν την χρήση.
Revilab SL (10)-10ml-32,00€ 
Για τον  Γυναικείο οργανισμό.Περιέχει πεπτίδια της επίφυσης,του αγγειακού τοιχώματος και της ουροδόχου κύστης,εκχύλισμα γλυκόριζας,πρόπολη,δυόσμου,αιθέριο έλαιο χαμομηλιού,γαρύφαλλου.
Συστήνεται σε περιπτώσεις : Για την εξομάλυνση της λειτουργίας του νευροενδοκρινικού συστήματος, ολων των κυκλικών διεργασιών στο σώμα, συγχρονισμό του βιολογικού ρολογιού, αναπαραγωγικού συστήματος, βελτίωση της γονιμότητας, πρόληψη καρκίνου, σε περίπτωση αρτηριακής υπέρτασης, αθηροσκλήρωσης, αγγειοπάθειας, για την πρόληψη των διαταραχών του ουροποιητικού συστήματος ιδιαίτερα στην εμμηνόπαυση και σε ηλικιωμένους ασθενείς.
Δοσολογία :Διανείμετε πρωϊ και βράδυ συνολικά από 5-8 σταγόνες υπογλώσσια.
Ανακινήστε πριν την χρήση.

                     COMPLEX PEPTIDE-ML(9 προϊόντα) Για εσωτερική χρήση.

Νέα σειρά σύμπλοκων Πεπτιδίων ML σε κάψουλες.
Η νέα σειρά Revilab-ML είναι μια σειρά αντι-γήρανσης με συνδυασμό πεπτιδίων και συμπληρωμάτων που στοχεύουν στην επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης διατηρώντας ενα κανονικό επίπεδο του μεταβολισμού,την πρόληψη των διαφόρων παθολογικών παθολογικών καταστάσεων,αποκατάστασης μετά από μια σοβαρή ασθένεια μοναδικότητα της οποίας ειναι κατ΄αρχήν δράση ολα -σε -ενα.Η αποτελεσματική δράση Revilab Πεπτίδιο ML είναι μια φόρμουλα υψηλής τεχνολογίας:κάθε ενα από τα 9 παρασκευάσματα περιέχουν ενα αριθμό συντιθεμένων πεπτιδίωνπου εχουν μια γρηγορώτερη επίδραση επί διαφόρων συστημάτων του σώματος προκαλώντας ετσι τη λειτουργική αποκατάσταση των εσωτερικών οργάνων.Ο συνδυασμός βιταμινών από φυτά και βότανα παρέχουν μια αντιοξειδωτική προστασία που παίζουν σημαντικό ρόλο στην διατήριση της ανοσίας.
COMPLEX PEPTIDE-ML (01) 30 caps/0,39 gr-90,00
Για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, της αθηροσκλήρωσης, υπέρτασης, ογκοπαθολογία, αντιοξειδωτική άμυνα, βελτίωση εγκεφαλικής κυκλοφορίας,βελτίωση CNS,για την πρόληψη της καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου. Περιέχει πεπτίδιο επίφυσης, καρδιακού μυός,συκωτιού,ρεσβερατρόλη,χολίνη,γλουταμινικό οξύ, ασπαρτικό οξύ, πολυακόρεστα Ω-3, βιταμίνη C, E ,B6.
Δοσολογία : Oι ενήλικες λαμβάνουν 1 κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
COMPLEX PEPTIDE-ML (02) 30 caps/0,3 gr-90,00
Για αναιμίες διαφορετικής προέλευσις, σε περίπτωση διαταραχών του συστήματος της αιματοποίσης, φλεβίτιδας, αρτηριοσκλήρωση των αγγείων, τροφικά έλκη, θρομβοφλεβίτιδα, αγγειοπάθεια, μεταβολικές διαταραχές,στην περίπλοκη θεραπεία καρκινοπαθών, ανεκτικότητα της χημειοθεραπείας, στην ανθεκτικότητα του οργανισμού σε δηλητηρίαση,λοιμώξεις και ενίσχυση ανοσίας. Περιέχει πεπτίδιο του μυελού των οστών,συκωτιού,βιταμίνη Ε, Β9, Β6, Ω-3.
Δοσολογία : Eνήλικες 1 κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
COMPLEX PEPTIDE-ML (03) 30 caps 0,36gr.-90,00€ 
Για φλεγμονώδεις και εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού συστήματος, πρόληψη ασθενειών των ματιών, ασθένειες του αμφιβληστροειδούς χιτώνα, οξεία εγκεφαλοαγγειακά ατυχήμα (πρόληψη και αποκατάσταση), αποκατάσταση μετά από τραυματισμό της κεφαλής.
Περιέχει πεπτίδιο εγκεφάλου,αμφιβληστροειδούς χιτώνα, αγγειακού τοιχώματος, ασταξανθίνη, χολίνη, καροτενοειδή, Β1, Β2, αιθέριο έλαιο γαρυφάλλου, Β6, Ω-3.
Δοσολογία : Ενήλικες 1 κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
COMPLEX PEPTIDE-ML (04) 30caps 0,35gr-90,00
Για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, αθηροσκλήρωσης, υπέρτασης, καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικού επεισοδίου αλλά και αποκατάσταση, αρτηριακή υπέρταση, τροφικά έλκη, θρομβοφλεβίτιδα,αρτηριοσκήρωση αγγείων,αγγειοπάθεια. Εχει μια επιλεκτική επίδραση στα κύτταρα του νευροενδοκρινικού συστήματος,ομαλοποιεί τα κύτταρα της επίφυσις,ρυθμίζει την έκκριση της μελατονίνης και ασκεί ρυθμιστική δράση στην επίφυση,στα επινεφρίδια και σε ολόκληρο το σώμα. Περιέχει πεπτίδιο επίφυσις,αγγειακού τοιχώματος, καρδιακού μυός, ρεσβερατρόλη, βιταμίνη PP, βιταμίνη P(ερυθρίνη), Ω-3.
Δοσολογία : Eνήλικες 1 κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
COMPLEX PEPTIDE-ML (05) 30caps 0,35gr-90,00
Για την χρόνια βροχίτιδα, πνευμονικό εμφύσημα,αναπνευστική αλλεργία, βρογχικό άσθμα.
Περιέχει πεπτίδιο βρόγχου, πνεύμονος, τοίχωμα του στομάχου, εκχύλισμα ρίζας γλυκόριζας, Βιταμίνη Ε, Α και Ω-3 λιπαρά οξέα.
Δοσολογία : Eνήλικες λαμβάνουν 1κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
COMPLEX PEPTIDE-ML (06) 30caps 0,35gr-90,00
Για την γαστροδωδεκακτυλίτιδα και έλκος του δωδεκαδακτύλου, χολοκυστίτιδα, παγκρεατίτιδα, χρόνιες δηλητηριάσεις, μεταβολικές διαταραχές, μείωση ηπατικής λειτιουργίας. Εχει βιολογική δραστηριότητα η οποία εκδηλώνεται στην διέγερση της αναγέννησης του ηπατικού ιστού με την αποκατάσταση της σύνθεσης των εξειδικευμένων σε ιστό πρωτεϊνών και την ομαλοποίηση των λειτουργιών των ηπατικών κυττάρων. Περιέχει πεπτίδιο ήπατος, παγκρέατος, τοίχωμα του στομάχου, πνεύμονος, εχύλισμα της ρίζας γλυκόριζα, αγκινάρα, φράουλα, φύλλων ελιάς, Ω-3.
Δοσολογία : Eνήλικες λαμβάνουν 1 κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.

COMPLEX PEPTIDE-ML (07) 30caps-0,45gr-90,00
Για τις διαταραχές της ούρησης λόγω προστάτη,χρόνια προστατίτιδα, στυτική δυσλειτουργία, δραστηριοποίηση του μορίου, αποκατάσταση ανδρικής ορμονικής κατάστασης,ομαλοποίηση της κινητικότητας των σπαρματοζωαρίων. Εχει μια επιλεκτική επίδραση στα κύταρρα του νευροενδοκρινικού συστήματος,ομαλοποιεί το μεταβολισμό στα κύτταρα της επίφυσις,έκκριση μελατονίνης, ρυθμίζει ορμονικές διαταραχές και ασκεί ρυθμιστικές επιδράσεις στην επίφυση, επινεφρίδια και σε ολο το σώμα. Περιέχει πεπτίδιο επίφυσις,αγγειακού τοιχώματος, όρχεων, ουροδόχου κύστης, L-αργινίνη, L-καρνιτίνη, ψευδάργυρος, Ω-3.
Δοσολογία : Eνήλικες λαμβάνουν 1 κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
COMPLEX PEPTIDE-ML (08) 30caps-0,35gr-90,00
Για την ομαλοποίηση του νευροενδοκρινικού συστήματος,των κυκλικών διεργασιών στο σώμα,εξομάλυνση αναπαραγωγικού συστήματος,αύξηση γονιμότητας,την καθυστέρηση και την εξομάλυνση της εμμηνόπαυσης, πρόληψη καρκίνου, αρτηριακής υπέρτασης, αθηροσκλήρωσης αγγείων,αγγειοπάθεια,αποφυγή βλαβών του ουροποιητικού συστήματος ειδικά στην κλιμακτήριο και στους ηλικιωμένους. Περιέχει πεπτίδιο επίφυσις,αγγειακού τοιχώματος, χόνδρου, ουροδόχου κύστης, ρεσβερατρόλη, L-αργινίνη, Ω-3.
Δοσολογία : Eνήλικες λαμβάνουν 1 κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
COMPLEX PEPTIDE-ML (09) 30caps-0,39gr-90,00
Για την αρθρίτιδα, ρευματισμούς, οστεοχόνδρωση, οστεοπόρωση, ουρική αρθρίτιδα, αποκατάσταση μετά τραυματισμούς. Επηρεάζει την ανταπόκριση της κυτταρικής, χημικής ανοσίας, διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης σε περίπτωση αναστολής τους, βελτιώνει την πορέια των διεργασιών του κυτταρικού μεταβολισμού. Περιέχει πεπτίδιο χόνδρου, αγγειακού τοιχώματος, πεπτίδιο Β -σύνδεσμο ανοσοποιητικού συστήματος, καρνοσίνη, θεϊκή χονδροϊτίνη, ένζυμο (SOD), καταλάση, Ω-3. 
Δοσολογία : Eνήλικες λαμβάνουν 1 κάψουλα/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
                                       
                                     CITOMAXES (21 προϊόντα)
Τα   Citomaxes είναι πεπτίδια σε κάψουλες με φυσικά πεπτίδια, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Αυτά τα πεπτίδια δημιουργήθηκαν από κλάσματα πεπτιδίου με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας. Τα ενεργά πεπτίδια  χρησιμοποιούνται ευρέως στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων των μεταβολικών διεργασιών στον ανθρώπινο οργανισμό, θεραπείες για διάφορες ασθένειες, σε μετεγχειρητικές καταστάσεις κ.ά.

*To N20 και το Ν60 σημαίνει είκοσι  και 60 κάψουλες αντίστοιχα.

Cerluten N20 -53,00€ - Cerluten N60 -122,00€.  ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Eίναι κλάσματα πεπτιδίου που λαμβάνονται από τον εγκέφαλο  νεαρών ζώων και έχουν επιλεκτικό αποτέλεσμα στα κύτταρα του νευρικού ιστού και του εγκεφάλου. Ομαλοποιούν τον μεταβολισμό των κυττάρων και ρυθμίζουν την λειτουργία τους,μείωση της μνήμης και παραβίαση της συγκέντρωσης της προσοχής.Ασθένειες όπως Alzheimer και Parkinson,διάχυτη σκλήρυνση,σύνδρομο χρόνιας κόπωσης,κατάθλιψη,νευραλγία και νευρίτιδα.
Chelohart N20-53,00€ - Chelohart N60 -122,00€ ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ, ΚΑΡΔΙΟΜΥΟΚΥΤΤΑΡΑ.
Ασθένειες που σχετίζονται με την αποδυνάμωση της λειτουργικής δραστικότητας των καρδιομυοκυττάρων- η υπερτροφία του μυοκαρδίου, η στεφανιαία νόσος, η υπέρταση, η ηλικία είναι οι ασθένειες που επεμβαίνει το σκεύασμα για αποκατάσταση της καλής λειτουργίας της καρδιάς,καρδιακή ανεπάρκεια,μυοκαρδιοδυστροφίες διαφόρων γενετικών,μετά απο καρδιακή σκλήρυνση.
 Chitomur N20-53,00€  Chitomur No60 -122,00€  ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ,  ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΥΡΩΝ.
Αποκατάσταση κένωσης ούρων, συμπεριλαμβανομένης της παθολογική πορείας από την εμμηνόπαυση στις γυναίκες, ασθένειες του αδένα του προστάτη στους άνδρες όταν εκτίθεται σε ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, υποσιτισμό, και  γήρανση  της λειτουργία της ουροδόχου κύστης.
Endoluten N20-120,00€ N60-290,00 - ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΕΠΙΦΥΣΗΣ
Μοναδικό προϊόν,αποτελεί την ναυαρχίδα της εταιρείας και υπεύθυνο για την συνέργεια ολων των οργάνων και συστημάτων του οργανισμού.Επηρεάζει άμεσα τα κύτταρα της επίφυσης, ομαλοποιεί τη διαδικασία της σύνθεσης μελατονίνης και του νευροενδοκρινικού συστήματος, ενώ παράλληλα ρυθμίζει όλες τις κυκλικές διεργασίες στο σώμα,ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα,ρυθμίζει το σεξουαλικό σύστημα και αυξάνει την ικανότητα της αναπαραγωγής,εξομαλύνει την ανοσία,αναπνευστικό,νευρικό,αιματοποιητικό,μυοσκελετικό σύστημα,δερματικές,ογκολογικές παθήσεις,ενδοτοξικότητα.
Δοσολογία:Για πρόληψη συνίσταται 1 κάψουλα κάθε 3 μέρες το πρωϊ με αδειο στομάχι.
Glandokort.N20-53,00€-Glandokort N60-122,00
Πεπτίδιο επινεφριδίων.Συνίσταται για την λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος.Βοήθεια στο ορμονικό σύστημα,συναισθηματικό stress,για την διατήριση της λειτουργίας του ενδοκρινικου συστήματος.
Libidon N20-53,00€ - Libidon N60 -122,00€  ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΔΕΝΑ, ΑΝΔΡΙΚΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ.
Για την αποκατάσταση της λειτουργίας του αδένα του προστάτη από παθήσεις διαφόρων προελεύσεων συμπεριλαμβανομένων καλοήθους προστατικής υπερπλασίας,   αδενώματος του προστάτη, χρόνιας προστατίτιδας,στυτικής δεισλειτουργίας,μείωση της libido,στειρότητας,μείωση ποιότητας εσπερμάτισης και για άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.
Pielotaks N20-53,00€ - Pielotaks  Ν60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΝΕΦΡΩΝ
Περιέχει σύνθετα κλάσματα πολυπεπτιδίου που εξάγονται από τα νεφρά των νεαρών ζώων. Έχει επιλεκτική και στοχευμένη δράση επί των κυττάρων των νεφρών. Η χρήση του προϊόντος ομαλοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες και ρυθμίζει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος,χρόνια πυελονεφρίτιδα,κυστίτιδα,σπειραματονεφρίτιδα,νεφρική ανεπάρκεια,νεφροπάθεις διαφόρων γενετικής συμπεριλαμβανομένου και της διαβητικής νεφροπάθειας.
Sigumir N20 -53,00€ - Sigumir Ν60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΧΟΝΔΡΟΥ
Απομονωμένα πεπτίδια που έχουν αποτέλεσμα σε διαφορετικά κύτταρα του χόνδρου και του ιστού των οστών. Ομαλοποιούν του μεταβολισμού των κυττάρων και ρυθμίζει την λειτουργία των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης,αθρώσεων και αρθριτικών,ρευματισμός,οστεοχόνδρωση,οστεοπόρωση,αρθρίτιδα.
Bonothyrk N20-53,00€ caps 20mg-Bonothyrk N60-122,00€ caps 20mg. BΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ.
Απομονωμένα πεπτίδια εχουν ενα επιλεκτικό αποτέλεσμα στα παραθυρεοειδή κύτταρα,ομαλοποίηση του μεταβολισμού,βελτίωση της λειτουργικής τους δραστηριότητας σε υπέρ-υποθυρεοειδισμό συμπεριλαμβανομένης της οστεοπόρωσης,απομετάλλωση των οστών,ουρολιθίαση,πέτρες στα νεφρά,μυϊκή αδυναμία και μούδιασμα των μυών που προκαλέιται από υποασβεστιαιμία,μυϊκές κράμπες,δυσκαμψία των μυών,αφαλάτωση οστικού ιστού.
Δοσολογία:Eνήλικες λαμβάνουν 1-2 καψ/ημέρα κατά την διάρκεια των γευμάτων.
Διάρκεια: 1 μήνα.
Βonomarlot.N20-72,00-caps 20mg-N60-185,00 caps 20mg.ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.
To συγκρότημα των κλασμάτων πεπτιδίου που λήφθηκε από τον μυελό των οστών των νεαρών ζώων.Απομονωμένα πεπτίδια εχουν ενα επιλεκτικό αποτέλεσμα επί των κυττάρων του αιμοποιητικού συστήματος,βελτίωση μεταβολισμού,ακραίων περιβαλλοντικών παραγόντων,μετά από μια ασθένεια που συνοδεύεται από αναιμία όλων των περιπτώσεων,στην πολύπλοκή θεραπεία των ογκολογικών ασθενών.
Δοσολογία:Eνήλικες λαμβάνουν 1-2 μεσημέρι-βράδυ με το φαγητό.Διάρκεια 1 μήνα.
Stamakort N20-53,00€ - Stamakort Ν60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΓΑΣΤΡΙΚΟΥ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΥ
Περιέχει σύνθετα κλάσματα πολυπεπτιδίου που εξάγονται από το στομάχι  νεαρών ζώων. Έχει επιλεκτική και στοχευμένη δράση στην κυτταρική κατασκευή του βλεννογόνου του στομάχου. Ομαλοποιεί τις μεταβολικές λειτουργίες,γαστρίτιδα,γαστροδωδεκαδακτυλίτιδα,έλκος στομάχου και δωδεκαδακτύλου,σε περίπτωση ογκολογικών παθήσεων στομάχου,πεπτικά προβλήματα.
Suprefort N20-53,00€-Suprrefort Ν60 -122,00€  ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ
Απομονωμένα πεπτίδια που έχουν ένα επιλεκτικό αποτέλεσμα σε διαφορετικά κύτταρα του παγκρέατος, ομαλοποίηση του μεταβολισμού στα κύτταρα και  ρυθμίζει τη λειτουργία του παγκρέατος,χρόνια παγκρεατίτιδα,εκκριτική ανεπάρκεια του παγκρέατος,ομαλοποιήση του μεταβολισμού λιπιδίων και υδατανθράκων,διαβήτης τύπου Ι και ΙΙ,πρόληψη του διαβήτη για άτομα ανω των 50 ετών.
Svetinorm N20-53,00€ - Svetinorm Ν60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΗΠΑΤΟΣ
Κλάσματα πεπτιδίου που λαμβάνεται από το ήπαρ των νεαρών ζώων, έχουν επιλεκτικό αποτέλεσμα επί διαφόρων κυττάρων  στο ήπαρ,ομαλοποιούν τον μεταβολισμό στα κύτταρα που ρυθμίζει τη λειτουργία του ήπατος,χρόνιες ηπατίτιδες ποικίλης αιτιολογίας,χρόνιες δηλητηριάσεις,δερματικές ασθένειες.
Testoluten N20-53,00€ - Testoluten  Ν60 -122,00€  ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 
Επαναφέρει τη λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των  όρχεων μετά από έκθεση σε  ακτινοβολία, στην ανδρική υπογονιμότητα, μετά από έκθεση σε διάφορους τοξικούς παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα,μείωση της τεστοστερόνης στο αίμα,και για τους ηλικιωμένους.
Thyreogen N20-53,00€ -Tireogen N60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΑ
Κλάσματα πεπτιδίου που λαμβάνεται από τον θυρεοειδή αδένα των νεαρών ζώων, έχουν  αποτέλεσμα σε διαφορετικά κύτταρα του θυρεοειδούς αδένα και ομαλοποιούν το μεταβολισμό των κυττάρων που ρυθμίζει τη λειτουργία του θυρεοειδούς,υπογλυκαιμία και υπερθυρίτιδα,αυτοάνοση υπερθυρεοειδίτιδα.
Ventfort N20 -53,00€ - Ventfort N60  -122,00€  ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΑΙΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ
To Ventfort είναι ένα φυσικό σύμπλοκο πεπτιδίου των αιμοφόρων αγγείων με επιλεκτική επίδραση σε  κύτταρα του αγγειακού τοιχώματος.Αρτηριακή υπέρταση,αθηροσκλήρωση αγγείων και κάτω άκρων,αθηροσκλήρωση των αγγείων και μικροαγγείων του εγκεφάλου,κιρσοί αιμορροϊδες,μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου και εγκεφαλικό επεισόδιο.
Vizoluten N20 -53,00€ -  Visoluten No60 -122,00€ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ
Περιέχει κλάσματα πολυπεπτιδίου που εξάγονται από τον οφθαλμικό ιστό  νεαρών ζώων. Έχει επιλεκτικό  στόχο και δράση στα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς, του ακτινωτού μυός και του επιπεφυκότα. Ομαλοποιεί τις μεταβολικές λειτουργίες των ματιών,αγγειοπάθεια αμφιβληστοειδούς,απόσπαση και εκφυλισμό αμφιβληστοειδούς,αυξημένο αγχος και κόπωση των ματιών,γλαύκωμα,καταρράκτης,κατά την διάρκεια μακράς εργασίας σε Pc-Mobile,οταν οδηγείτε νύχτα,για κολύμπι σε πισίνα με χλωριωμένο νερό.
Vladoniks N20 -53,00€ - Vladoniks No60 -122,00€  ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΘΥΜΟΥ ΑΔΕΝΑ
Κλάσματα πεπτιδίου που ελήφθησαν από τον θύμο αδένα νεαρών ζώων και έχουν επιλεκτικό αποτέλεσμα σε διάφορα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Ομαλοποιεί τον μεταβολισμό των κυττάρων και  ρυθμίζει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος,πρωτογενείς και δευτερογενείς ανοσοανεπάρκειες,πρόληψη ογκολογικών παθήσεων,χρόνιες δηλητηριάσεις,κατά την διάρκεια αποκατάστασης μετά από καρδιακό-εγγεφαλικό επεισόδιο,μετά από χειρουργικές επεμβάσεις.
Zhenoluten N20 -53,00€ - Zhenoluten N60 -122,00€
ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ- ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ
Συνολική αποκατάσταση της λειτουργίας του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος, πολυκυστικές ωοθήκες,διαταραχές εμμήνου ρήσεως, διαταραχές εμμηνόπαυσης,υπογονιμότητας ορμονικής προέλευσης,γυναικεία στειρότητα,μείωση της libido,ενδομητρίωση,ορμονικά εξαρτώμενες ασθένειες του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.
Gotratix N20-καψ 0,2g-53,00€-Gotratix N60-καψ 0,2g-122,00 €.

ΠΕΠΤΙΔΙΑ ΜΥΩΝ.Η αποτελεσματικότητα του καθορίσθηκε κατά την κλινική μελέτη. Περιέχει πεπτιδίο Α-18, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, ζαχαρότευτλα, λακτόζη, άμυλο, Tween-80.Δημιουργεί αύξηση αποθέματος μυϊκού ιστού και μείωση μυϊκής κόπωσης κατά την διάρκεια υψηλής σωματικής άσκησης συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
Τaxorest N20-καψ 0,2g-53,00€.-Taxorest N60-120-καψ 0,2g-122,00 €.
ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΓΙΑ ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟ. Εχουν επιλεκτικό αποτέλεσμα επι των κυττάρων του βρογχικού βλεννογόνου,ομαλοποιεί τον μεταβολισμό τους και ενισχύει την λειτουργική τους δραστηριότητα.Ιδανικό για Χρόνια Βρογχίτιδα,βροχίτιδα του καπνιστή,βρογχικό άσθμα,Χ.Α.Π,χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια,μετά από ασθένειες βρογχικών σωλήνων και πνευμόνων διαφορετικής γένεσης.

CITOGENS  (6 προϊόντα)
Τα  Citogens προήλθαν από πολυετή έρευνα στο επιστημονικό  ινστιτούτο RAMS  της Αγίας Πετρούπολης. Γνωστό ως  Ινστιτούτο βιορρύθμισης και Γεροντολογίας. Με βάση την ανάλυση της αλληλουχίας αμινοξέων των πολυπεπτιδίων των οργάνων και ιστών των ζώων, παρασκευάστηκαν προϊόντα με εκχυλίσματα ζωϊκών υλικών. Έτσι δημιουργήθηκε μια νέα κατηγορία με βιολογικά ενεργά συμπληρώματα διατροφής.

*Το Ν60 σημαίνει  60 κάψουλες.

Honluten ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  N60- 101,00 €
Η αποτελεσματικότητα του Holuten έχει αποδειχθεί από την κλινική χρήση για την προστατευτική δράση και θεραπεία ασθενών που πάσχουν από πνευμονικά προβλήματα. Λοίμωξη του αναπνευστικού και τραυματισμό του βλεννογόνου. 
Kartalaks ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ-101,00€
Η αποτελεσματικότητα του Kartalaks έχει αποδειχθεί κλινικά στην θεραπεία ασθενών που υποφέρουν από  οστεοπόρωση, διαταραχές της παροχής αίματος στα τα κέντρα οστεοποίησης. Γρήγορη  αποκατάσταση μετά από σπάσιμο οστών.
Kristagen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ν60- 101,00€
Έχει αποδειχθεί  κλινικά η προστατευτική δράση και θεραπεία ασθενών  που πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, και όσων βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης μετά την χημειοθεραπεία  την ακτινοθεραπεία, και μετά από ψυχικό άγχος.
Ovagen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ Ν60-101,00€
Προφύλαξη και θεραπεία των ασθενών  που πάσχουν από διάφορους τύπους λοίμωξης του ήπατος ή από παρενέργειες  χημειοθεραπείας, ακτινοβολίας, αντιβιοτικών ή άλλων φάρμακων.
Pinealon ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΗΣ  ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ  ΚΥΤΤΑΡΩΝ  Ν60- 101,00€     
Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει οτι η χρήση  του σκευάσματος βοηθά στην θεραπεία ασθενών που πάσχουν από τραυματισμό ιστών και  κυττάρων του εγκεφάλου,  τραυματισμό των οστών του κρανίου, εγκεφαλική αιμορραγία, χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο.
Vezugen ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤEΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ν60-101,00€ 
Για την θεραπεία ασθενών που πάσχουν από καρδιά, από αγγειακή βλάβη του εγκεφάλου, των άκρων,των οργάνων και των ιστών, είτε οφείλεται σε ψυχικό στρες ή την ηλικία.   

MESOTELS - ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (120ml) (4 προϊόντα)
 Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ότι η εταιρία NPCRIZ δεν παράγει μόνο φυσικά βιοπεπτίδια αλλά και προϊόντα αντίστοιχου ποιοτικού επιπέδου . Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα είναι τα Mesotels  με βάση, holin, Gotu Kola και boxthorn.
Τέτοια προϊόντα παρήχθησαν για τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος,του νευρικού συστήματος και την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. Στο Πανεπιστήμιο της βιοαναγέννησης και Γεροντολογίας στην Αγία Πετρούπολη γιατροί και ειδικοί της υγείας παρακολουθήσαν αυστηρά  ασθενείς που κατανάλωσαν Mesotels. Μετά από 6 μήνες παρατηρήσεων, τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά! Οι ασθενείς στην ομάδα ηλικίας μεταξύ 55-65 έδειξαν  μεγάλη βελτίωση στη μνήμη, αύξηση 18% στο επίπεδο της μελατονίνης,που σημαίνει επιβράδυνση των διαδικασιών γήρανσης, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και  αύξηση των αντι-οξειδωτικών επιπέδων.. Τα αποτελέσματα αυτά, για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι τα Mesotels είναι από τα καλύτερα προϊόντα με φυσικά πεπτίδια. Οι γιατροί του Ινστιτούτου υποστηρίζουν οτι: «κανένα από τα προϊόντα που έχουμε χρησιμοποιήσει δεν έδειξαν τόσο φανταστικά αποτελέσματα όπως τα Mesotels».
ΧΡΗΣΗ : Για  ενήλικες και παιδιά , ηλικίας άνω των 14 ετών , 1 κουταλάκι τσαγιού - μία ή δύο φορές την ημέρα.

Mesotel -κωδικός 103000- 21,00€ με χολίνη και κολλοειδή άργυρο.
Βελτίωση της εγκεφαλικής κυκλοφορίας - βελτίωση της νευρομυϊκής αγωγής - βελτίωση της λειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος - πρόληψη του εγκεφαλικού επεισοδίου και  αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικό.
TABS Mesotel -κωδικός 403030- 27,50€ με μεσοθήλιο.  
 Η προηγμένη φόρμουλα εξασφαλίζει συμπεριλαμβανομένου της ρεσβερατρόλης της γλυκίνης και της Β6 σημαντική βελτίωση του ανοσοποιητικού και ομαλή λειτουργία του κεντρικού και του περιφεριακού νευρικού συστήματος, ισχυρό αντιοξειδωτικό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο,αποκατάσταση μνήμης και συγκέντρωση προσοχής,καθυστέριση γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο.Γενικά:Καρδιαγγειακό σύστημα/Ανοσοποιητικό/Αναπνευστικό/Ακουστικά όργανα/Παθολογίες στοματικής κοιλότητας/Νευροενδοκρινικό/Ογκολογικές παθήσεις/Μεταβολική διαταραχή/Δερματικές παθήσεις/Ουροεκκριτικό σύστημα.
Mesotel «Beauty» -κωδικός 103010- 24,20€ με ψευδάργυρο και βιταμίνες.
Βελτίωση της ροή αίματος στον εγκέφαλο - βελτίωση της νευρομυϊκής αγωγής - βελτίωση του κεντρικού νευρικού συστήματος - πρόληψη και αποκατάσταση του εγκεφαλικού επεισοδίου - ως αντιοξειδωτικό -  ενίσχυση της ανοσίας - πρόληψη της παθολογίας του καρκίνου - πρόληψη της γήρανσης.
Mesotel «Νέο» -κωδ. 103020 - 27,50€ με ρεσβερατρόλη, χολίνη, Gotu Kola, Boxthorn
Πρόληψη της αθηροσκλήρωσης - ομαλοποίηση του μεταβολισμού των λιπιδίων - βελτίωση της νευρομυϊκής αγωγής - βελτίωση του κεντρικού νευρικού συστήματος - πρόληψη της καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου - αποκατάσταση μετά από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο - ως αντιοξειδωτικό.
   
ΜΗ-ΠΕΠΤΙΔΙΚΟΙ ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ-ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑΣ(29 προϊόντα)
Η σειρά των παρασκευασμάτων της νέας γενιάς με την ιδιότητα της πρόληψης δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπ'οψη τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα στον τομέα της αντιγηραντικής ιατρικής και εγκρίθηκε από το ινστιτούτο της Αγ.Πετρούπολης ως συμπλήρωμα στο βασικό πρόγραμμα αναζωογόνησης που βασίζεται σε βιορυθμιστές πεπτιδίων βελτιώνοντας ετσι την ποιότητα ζωής και σε περίοδο αποκατάστασης μειώνουν τον κίνδυνο κακοήθων νεοπλασμάτων,την λειτουργία του μυοσκελετικού,του καρδιαγγειακού συστήματος και την ομαλοποίηση του μεταβολισμού.


Alvenom-43,50€-120ml.Nέο φυτικό συμπλήρωμα με πεπτίδια για το βρογχοπνευμονικό σύστημα.
Βοηθά στην μείωση της συχνότητας του βήχα,στην εξάλειψη του βρογχοσπασμού και στην μείωση της ποσότητος των πτυέλων.Ο συνδυασμός του έντονου υπερβραχείας δράσεως πεπτιδίων και ολόκληρο το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών(ισλανδικά βρύα,φύλλα plantain, κόκκινο μύρτιλο, τσουκνίδα, γλυκόριζα, ευκάλυπτο, κατιφέ, θυμάρι) παρέχουν την πιό αποτελεσματική βοήθεια για το βρογχοπνευμονικό δένδρο.Δοσολογία: 1 κουταλάκι του γλυκου 1-2/ημέρα 30 λεπτά πριν τα γεύματα ή 1 ώρα μετά ή διαλύεται σε μικρή ποσότητα νερού σε θερμοκρασία δωματίου.
Rinolax-49,90  -50ml/10ml-2 προϊόντα:Βάλσαμο μύτης και Καθαρισμός αναγέννηση."
Βάλσαμα μύτης "Καθαρισμός" και "Αναγέννηση"  - καινοτόμες, αποτελεσματικές προετοιμασίες για την πρόληψη και διόρθωση κρυολογήματος. Διεγείρουν τις αναγεννητικές διεργασίες στους ιστούς του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος. Οι θεραπευτικοί και προφυλακτικοί παράγοντες ενεργοποιούν την τοπική ανοσία, βοηθούν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων συμφόρησης και ξηρότητας στις ρινικές διόδους και τα  ιγμόρεια.Για βέλτιστο αποτέλεσμα  πρέπει να εφαρμοστεί  πρώτα καθαρισμός και στη συνέχεια αναγέννηση.
α)"Καθαρισμός"  Βάλσαμο  - βοηθά στην ομαλοποίηση της μικροχλωρίδας του ρινικού βλεννογόνου, ανακουφίζει από οίδημα και ξηρότητα στους κόλπους και αποκαθιστά τη ρινική αναπνοή.
"Regenerating"  Balm - περιέχει πεπτίδια της Β-σύνδεσης του ανοσοποιητικού συστήματος και των αιμοφόρων αγγείων. Έχει ένα ισχυρό αναγεννητικό, αντιβακτηριακό, αντιφλεγμονώδες και αντιϊκό αποτέλεσμα. Τα πεπτίδια ενεργοποιούν την τοπική ανοσία και επιταχύνουν την αναγέννηση του ρινοφαρυγγικού βλεννογόνου, το οποίο είναι σημαντικό για τη θεραπεία ατροφικών καταστάσεων.
"Καθαρισμός" Βάλσαμο : ως θεραπεία έναντι της υπερβολικής ξηρότητας του ρινικού βλεννογόνου,για άτομα που εργάζονται σε χώρους με σκόνη,κατά της αλλεργικής ρινίτιδας,για ρινική υγιεινή,για έναντι φλεγμονωδών ασθενειών της μύτης και του ρινοφάρυγγα την πρόληψη ασθενειών των αναπνευστικών οδών.
β)Αναζωογονητικό Βάλσαμο : έναντι φλεγμονωδών ασθενειών της μύτης και του ρινοφάρυγγα,για χρόνια ατροφική ρινίτιδα,ιγμορίτιδα,για μετεγχειρητική αποκατάσταση μετά από επέμβαση στις παραρινικές ιγμορίδες,κατά της αγγειοκινητικής ρινίτιδας,για την πρόληψη της βρογχοπνευμονικής παθολογίας
Συστατικά : Ορυκτά άλατα Νεκράς Θάλασσας, λάδι Prunuw dulcis, πυρήνας ροδάκινου, αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτου, καρύδας, Pinus sylvestris, πεπτίδια ΑΑ-3,ΑΑ-7. Limonene κ.α.
Ardiliv -κωδικός 100590 -20,90€ για την προστασία του ήπατος.
Χρόνια τοξικότητα - ηπατίτιδα από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, λιπώδες ήπαρ, στεάτωση, κίρρωση, πρόληψη αδενοκαρκινώματος του ήπατος,εμποδίζει την εξάπλωση της ηπατίτιδας C, μείωση χοληστερόλης.Περιέχει:Εκχύλισμα κόκκινων σταφυλιών, φράουλας, αγκινάρα, διυδροκουρσετίνη, ρεσβερατρόλη,τανίνες.
Previn-30 tabs 0,5 gr. 22,50
Συστατικά.Eσπεριδίνη,Χολίνη,L-Aργινίνη,εκχύλισμα πράσινου τσαγιού,βιταμίνη PP,Εχει αγγειοπροστατευτική και σπασμολυτική δράση.Προκαλεί αγγειοδιαστολή των αγγείων συμβάλλοντας στην μείωση της φλεβικής συμφόρισης,ενισχύει τα τοιχώματα των τριχοειδών αγγείων,αυξάνει την ροή του αίματος στα στεφανιαία αγγεία,μειώνει την αρτηριακή πίεση.Το νικοτινικό οξύ που περιέχεται συμμετέχει στις οξειδοαναγωγικές διεργασίες μετασχηματισμού ζάχαρης και λίπους σε ενέργεια.Βοηθά στην μείωση της χοληστερόλης στο αίμα.
Eνήλικες και παιδιά ανω των 14 ετών,1 δισκίο την ημέρα κατά την διάρκεια των γευμάτων.Διάρκεια 4-6 εβδομάδες.Εαν είναι απαραίτητο μπορείτε να επαναλάβετε.Προληπτικά 1/χρόνο.
ActiMAN -24,20€-30caps(0,39)g  νέο φυσικό ενισχύει την Libido
Αυτό το προϊόν περιέχει πολλά συστατικά που βελτιώνουν τις λειτουργίες του thr του ανδρικού ουροποιητικού συστήματος. Βελτιώνει τις διεργασίες throphical στον προστάτη, όρχεις και επιδιδυμίδα και  εντείνει την παραγωγή  σπέρματος.
Calsil-T -20 caps-κωδικός 100530 - 16,10€  πηγή ασβεστίου και μαγνησίου
Πηγή ασβεστίου και μαγνησίου με βιταμίνες Α,D3,E.Πρόληψη της πρόωρης γήρανσης - εγκεφαλική ανεπάρκεια  - ισχαιμική καρδιοπάθεια - δυσλειτουργία της πήξης - οστεώδη αραίωση - κατάθλιψη, αϋπνία - απώλεια μνήμης - ίλιγγος - πονοκέφαλος - εμβοές - ρευματοειδής πολυαρθρίτιδα κ.ά.
Canacor 120 ml-κωδικός 100640 - 19,30€ για καρδιά τα αιμοφόρα αγγεία
Καρδιοπροστατευτικό, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων,τον κύκλο της αναπνοής του ιστού του καρδιακού μυός και αυξάνει την αντίσταση στην ισχαιμία. Μειώνει την συχνότητα της αρρυθμίας την πίεση στο μυοκάρδιο και βοηθά στην ομαλοποίηση στις ρεολογικές ιδιότητες του αίματος. 
Likam-30 tabs-0,5gr-32,20€.Συνιστάται σε περίπτωση καρκίνου μαζί με αντικαρκινική θεραπεία.
Φυσικό χημειο-ραδιοπροστατευτικό,αντιοξειδωτικό. (Γλυκίνη.αργινίνη, πολύπλοκα φυσικά κωνοφόρα,γλουταμινικό οξύ,ασπαρτικό οξύ,αλανίνη,λυκοπένιο,αστράγαλος εκχύλισμα ρίζας,ρεσβερατρόλη) Αντι-φλεγμονώδης, αντι-τοξικολογικό προϊόν κατά του όγκου για την μείωση των αρνητικών επιδράσεων της χημειοθεραπείας,για την ενίσχυση του αγγειακού τοιχώματος.Το φυσικό αντιοξειδωτικό λυκοπένιο επιβραδύνει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων,μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής προσβολής και ανάπτυξης εγκεφαλικού επεισοδίου.Η ρεσβερατρόλη ομαλοποιεί την κυτταρική ανταλλαγή,ενισχύει τα τοιχώματα των αγγείων και μειώνει την διαπερατότητα, βελτιώνει τους δείκτες ροής του αίματος.Δοσολογία.Ενήλικες και παιδιά ανω των 14 ετών 1-2 δισκία/ημέρα κατά την διάρκεια των γευμάτων.
Digemax 120 ml-κωδ.100680 - 24,00€  για λειτουργία του ήπατος και παγκρέατος
Βελτίωση του ήπατος και του παγκρέατος, με την εξομάλυνση της έκκρισης υγρών, την απορροφητικότητα και την κινητικότητα του γαστρεντερικού σωλήνα. Ταχεία ανακούφιση του πόνου, σπασμού και φλεγμονής του στομάχου και του εντέρου, μειώνοντας την τοξικότητα των κοπράνων.
Ensil -90 caps- κωδικός 100550- 38,70€.   για ελεύθερες ρίζες
Bασικός Onkoprotector.Διαφορετικοί τύποι ανοσολογικής ανεπάρκειες - πρόληψη των ασθενειών όγκου - αποκατάσταση μετά από σοβαρούς τραυματισμούς και ασθένειες - αποκατάσταση μετά από καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο  πριν και μετά την επέμβαση - εκφυλιστικές παθήσεις των αρθρώσεων και της σπονδυλικής στήλης.
Levain-30 tabs-32,20€.Μία βοήθεια στην θεραπεία του καρκίνου.
Φυτικός ανοσοδιαμορφωτής(Amaranth,γλυκόριζα,Rodiola rosea, Schisandra, Levzei, Hypericum perforatum) που εχει μια βοηθητική δράση στην θεραπεία του καρκίνου.Η θετική επίδραση είναι η άμεση επίδραση του σκευάσματος επί του ιστού του όγκου,επιπλέον εχει αντικαταθλιπτική,ανοσορυθμιστική και κατασταλτική δράση. Αυξάνει την ανοσία.Δοσολογία.Ενήλικες και παιδιά ανω των 14 ετών 1-2 δισκία/ημέρα κατά την διάρκεια του γεύματος.
Femalin 30 caps-κωδικός 100690- 22,50€   γυναικεία υπόθεση
Ομαλοποιεί τη λειτουργία του γυναικείου σώματος. Συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος των ορμονικών, σεξουαλικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων,αυξάνει την λίμπιντο,εξαλείφει την επιθετικότητα,την νεύρωση,την ψυχοπάθεια,κατάθλιψη,ανοργασμίας,ομαλοποιεί τον ύπνο,συμβάλλει στην ομαλοποίηση του σακχάρου στο αίμα και του μεταβολισμού των μεττάλων στην εμμηνόπαυση.
Gelmigon 30 caps -κωδικός 100660-21,00€ με βάση φυτικά αντιπαρασιτικά
Ένα ολοκληρωμένο προϊόν με βάση φυτικές πρώτες ύλες. Έχει ένα ευρύ φάσμα αντιπαρασιτικής δράσης. Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά συστατικά απορροφούν την συγκέντρωση  δηλητηρίων στο σώμα.
Περιέχει σπόρους γλυκάνισου,ρίζα τζίντζερ,γαρύφαλλα,φλοιό φραγκοστάφυλλου,σκόρδο,κανέλλα,φύλλα ελιάς,εκχυλίσματα βοτάνων.
Hondromiks 30tabs.-κωδικός 100700- 25,80€.
Σύμφωνα με τις στατιστικές, πάνω από το 80% των ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών υποφέρουν από εκφυλιστικές ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος, αρθρίτιδα, οσφυαλγία κ.ά. Τα συστατικά του σκευάσματος περιέχουν θεϊκή γλυκοζαμίνη,θεϊκή χονδροϊτίνη,Μsm,Sod,εχύλισμα σπόρων σταφυλιού.Mειώνει το πρήξιμο,επιταχύνει την αναγέννηση ιστού χόνδρου,βελτιώνει την κινητικότητα.Συνεργάζεται άψογα σε συνδυασμό με την κρέμα hondromiks.
Δοσολογία: 1 ταμπλέτα 2 φορές την ημέρα με τα γεύματα.
Imusil 20 caps(0,31)g-20,90€ φυσικό ανοσορυθμιστικό και ογκοπροστατευτικό
Eνας φυσικός καινοτόμος ανοσοαντιδραστήρας με εχινάκεια και ασκορβικό οξύ.Μειώνει τον κίνδυνο κακοήθων νεοπλασμάτων κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες.Είναι αντιφλεγμονώδες,αντιαλεργικό,αντιϊκό,αντιμυκητισιακό.Από τα ποιό προηγμένα συμπληρώματα από την ομάδα των προβιοτικών (Lactobacillus) και ανοσορυθμιστικών με ογκοπροστατευτική επίδραση.Συνίσταται:Συχνές καταρροϊκές παθήσεις,αλλεργίες,χρόνιες παθήσεις στομάχου και εντέρου,χρόνιες ασθένειες νευρικού συστήματος,πνευμόνων,ήπατος,καρδιάς,λήψη αντιβιοτικών,εντατικών αθλητικών δραστηριοτήτηων.Εφαρμογή:Ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετων,1 κάψουλα 2 φορές/ημέρα πριν τα γεύματα.
Indozin 30 caps-κωδικός 100710- 48,30€ ογκοπροστατευτικό
Μια από τις πολλά υποσχόμενες κατευθύνσεις για την καταπολέμηση της πρόληψης του καρκίνου.Ρυθμίζει τις διαδικασίες πολλαπλασιασμού των κυττάρων,μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ορμονοεξαρτώμενων όγκων,αποτρέπει την ανάπτυξη θηλωμάτων.
Mamiton 60 caps-κωδικός 100670- 35,40€ ογκοπροστατευτικό του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος
Φυσικά συστατικά, τα οποία ομαλοποιούν το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα, βελτιώνουν την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος, έχει  ισχυρή αντιοξειδωτική δράση ιδιαίτερα σε κίνδυνο ανάπτυξης παθολογίας του καρκίνου σε σχέση με ορμονικές διαταραχές.Μειώνει τον κίνδυνο της οστεοπόρωσης και διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου βελτιώνοντας την σύνθεση του  δέρματος και των μαλλιών.
Olecap 30 caps-κωδικός -22,50€ πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά
Πρόληψη της πρόωρης γήρανσης - αύξηση του μεταβολισμού του λίπους - κατά του υψηλού επιπέδου της χοληστερόλης στο αίμα -  για την αρτηριοσκλήρυνση  - ισχαιμική καρδιοπάθεια - μετά από φροντίδα από εγκεφαλικό επεισόδιο και   καρδιακή προσβολή - διαβήτη - αλλεργίες.
Περιέχει ιχθυέλαιο σολωμού,λινέλαιο,βταμίνη Α,Ε,τοκοφερόλες.
Proteston-30caps(0,3)gr-48,30€ 
Για την υγεία των ανδρών με πεπτίδια.Για την ομαλοποίηση του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος,βελτιώνει την ελαστικοποίηση των αιμοφόρων αγγείων,αυξάνει την σεξουαλική λίμπιντο,αυξάνει την αποτελεσματικότητα στην πνευματική και φυσική υπερβολική εργασία,αρτηριακή υπόταση.Το Proteston ενεργοποιεί τις ενεργειακές και μεταβολικές διαδικασίες στο σώμα.Επαναφέρει και ομαλοποιεί το εργο των ανοσοποιητικών και νευροενδοκρινικών σεξουαλικών συστημάτων του αρσενικού σώματος,βελτιώνει την λειτουργία του αδένα του προστάτη.Δοσολογία:Oι ενήλικες λαμβάνουν 1κάψουλα την ημέρα κατά την διάρκεια των γευμάτων.Η διάρκεια ειναι 4-6 εβδομάδες μπορεί να επαναληφθεί καθ'ολη την διάρκεια του ετους.
Panaxod 60 caps-κωδικός 100610- 38,70€  για ελεύθερες ρίζες
Πηγή του ενζύμου υπεροξειδική δισμουτάση(SOD) που βελτιώνουν τις λειτουργίες του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου, του πεπτικού έλκους και γαστρίτιδας. Μειώνει τα επώδυνα συμπτώματα στο στομάχι και δωδεκαδάκτυλο και εμποδίζει τη φλεγμονή.
Pangluin 120 ml-κωδικός 100620-19,30€   για το διαβήτη
Είναι μια αποτελεσματική, φυσική ουσία που υποστηρίζει την θεραπεία του διαβήτη τύπου Ι και ΙΙ. Βοηθά στην αύξηση της λειτουργικότητας των βήτα κυττάρων του παγκρέατος και βελτιώνει την αντοχή του.
Περιέχει χυμό αγριοτριανταφυλλιάς,βατόμουρο,βαλσαμόχορτο,καλέντουλα,τσουκνίδα,βατόμουρο φύλλα του Αγ.Ιωάννη.
Regenart 20 caps–κωδ. 100510- 17,90 προστασία για  αρθρώσεις και ήπαρ
Ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα με βάση το εκχύλισμα ρίζας πικραλίδας, αγκινάρας, θειική χονδροϊτίνη. Επιταχύνει  την διαδικασία  αποτοξίνωσης στο ήπαρ, καθώς και την αναγέννηση του χόνδρου των αρθρώσεων,χρησιμοποιείται στις χρόνιες παθήσεις του ήπατος και τους χολικούς πόρους.
Renefort 20 caps-κωδικός 100560- 16,10€   προστασία των νεφρών
Ισχύει για χρόνια νεφρική νόσο - αυξάνει τη διαλυτότητα των λίθων του ουροποιητικού - βελτιώνει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος - πηγή ισχυρών αντιοξειδωτικών- σταθεροποίηση των μεμβρανών - βελτιώνει το μεταβολισμό  - έχει ήπια αντιφλεγμονώδη δράση.Πηγή κιτρικού οξέος,κιτρικά ιόντα και ιόντα μαγνησίου,ανανατικατάστατα στην θεραπεία της πέτρας.Μειώνει σημαντικά το επίπεδο των ελευθέρων ριζών οχι μόνο στον ιστό των νεφρών αλλά και των οργάνων.
Retisil 120ml-κωδικός 100630- 19,30€  φροντίδα για τα μάτια
Σύνδρομο κουρασμένου ματιού  - διαβητική αγγειοπάθεια, αρτηριοσκλήρωση του αμφιβληστροειδή - εκφύλιση του αμφιβληστροειδή - ατροφία του οπτικού νεύρου - προβλήματα όρασης την νύχτα.
Περιέχει χυμό cranberries,εκχύλισμα μύρτιλλου,αγριο τριαντάφυλλο,τσουκνίδα,λεμονόχορτο,σπόροι σταφυλλιών,πράσινο τσαϊ.
Revifort - 60caps -κωδικός 100580-112,80€ αντιογκολογικό προϊόν  νέας γενιάς
Για την πρόληψη των  ασθενειών όγκου σε διάφορα στάδια  - διάφορες ανοσοανεπάρκειες - αυτοάνοσα νοσήματα (σκλήρυνση κατά πλάκας,  νεφρίτιδα,  αρθρίτιδα,  σκληρόδερμα,  λύκος (SLE), κλπ. - ηπατίτιδα.Ως μέρος του Revifort είναι οι γλυκάνες που διεγείρουν το ανοσοποιητικό ώστε να οδηγήσουν ενεργά στην καταπολέμιση πολλων φάσεων των καρκινικών κυττάρων.Δραστικά συστατικά του αποσπάσματα του Cosdyseps ειναι τα μανιτάρια,Reishi,Shiitake,Maitake.Αποτοξινώνει τον οργανισμό.
Revimite 100 gr-κωδικός 100570-21,00€  Καινοτομία στην  θρέψη
Μικροθρεπτικά συστατικά - πηγή σιδήρου και βιταμινών Β(Β1-Β3-Β6)πηγή καφεϊνης ισοφλαβονών,εκχύλισμα βρώμης και Echinacea purpurea.Aπαραίτητη για την απώλεια βάρους, διαβήτη, αναιμία, αυξημένη σωματική και συναισθηματική φόρτιση - ανοσορρυθμιστικά και αντιοξειδωτική δράση.
Reviplant 200 ml-κωδικός 100600- 67,70€ Μετά από χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία
Μειώνει τις επιπτώσεις για τα υγιή όργανα μετά τη χημειοθεραπεία ακτινοθεραπεία - αυξάνει την ευαισθησία των καρκινικών κυττάρων στην χημειοθεραπεία και το ραδιοθεραπεία .Ειναι ενα σύνθετο παρασκεύασμα με αποτοξινωτικές,ηπατοπροστατευτικές και ακτινοπροστατευτικές ιδιότητες.
Πηγή βαλίνης και ταυρίνης,λευκίνη,ισολευκίνη και εκχυλίσματα από αγγινάρα,τριανταφυλλιά,κολιτσίδα,luzei,chaca.
ΝΕΟ-Volyustom ®-κωδικός 400720-32,20€ νέας γενιάς  προϊόντα διαιτητικών ινών
Πολυσύνθετο φάρμακο που βασίζεται σε ένα σύνολο διαιτητικών ινών που καθαρίζει το σώμα, επαναφέρει το βάρος μέσω της βελτίωση της πεπτικής οδού. Παρασκευή πολλών συστατικών με βάση το σύμπλεγμα ινών τροφίμων για τον καθαρισμό του οργανισμού, την ομαλοποίηση του βάρους και τη βελτίωση της δραστηριότητας του γαστρεντερικού σωλήνα. Προστατεύει το εσωτερικό περιβάλλον του οργανισμού από τοξικές oυσίες και ραδιονουκλίδια και προωθεί την απομάκρυνσή τους. Προωθεί την ομαλοποίηση του μεταβολισμού, δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη χρήσιμων γαλακτοβακτηρίων, είναι αποτελεσματικό προφυλακτικό των παθήσεων του παχέος εντέρου. Αυξάνει τον όγκο των τροφίμων στο στομάχι λόγω των ινών των τροφίμων, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμού που προάγει τη μείωση του υπερβολικού βάρους. Συνιστάται :Σε παραβίαση του μεταβολισμού των λιπιδίων και των υδατανθράκων, δηλητηρίαση του σώματος, πεπτικές διαταραχές,με υψηλή χοληστερόλη στο αίμα,σε κίνδυνο ανάπτυξης πολύποδων και αιμορροΐδων,για την πρόληψη της εμφάνισης νεοπλασμάτων.
Δοσολογία-εφαρμογή : Αραιώστε 1 κουταλάκι του γλυκού (5 g) της συμπυκνωμένης σκόνης με 100-150 ml νερού σε θερμοκρασία δωματίου, περιμένετε 1-2 λεπτά και πιείτε. Ξεπλύνετε με επιπλέον ποσότητα νερού. Πάρτε το 1-2 φορές την ημέρα. Το πρωί 30 λεπτά πριν από το φαγητό, το βράδυ-3-4 ώρες μετά το φαγητό. Συνιστάται να αυξάνεται η συνήθης ημερήσια ποσότητα υγρού που καταναλώνεται κατά τη λήψη του συμπυκνώματος Volustom.
Zinsil-T 20 caps- κωδικός 100520- 16,10€  Πηγή ψευδαργύρου.
Τα ενεργά συστατικά του συμβάλουν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, την ενίσχυση της ανοσίας με την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του. Ο ψευδάργυρος απαιτείται για την υγιή λειτουργία όλων των κυττάρων στο σώμα μας.Με βάση τον ψευδάργυρο,γλυκίνη,πυροδοξίνη.
Temero-Genero-κωδ:7010212/60 tabs/0,55-065/g- 41,90 €.
Συμβάλλουν στην βελτίωση του νευροενδοκρινικού και ανοσοποιητικού συστήματος επενεργώντας δραστικά στην επίφυση,θύμο αδένα,συκώτι,σπλήνα και τον εγκέφαλο. Συμμετέχουν σε οξειδωτικές διεργασίες των κυττάρων του εγκεφάλου για να σχηματιστούν (ΑTP) ενέργειας,παρέχει αυξημένη δραστηριότητα του ιστού των μυών για ιόντα Καλίου,σύνθεση σεροτονίνης με εμπλοκή στην σύνθεση των ενζύμων (NAD),c-AMP,c-GMP.Κύρια συστατικά:Γλουταμινικό οξύ,ασπαρτικό οξύ,Γλυκίνη,Αλανίνη,Λυσίνη,Proline,S-HTP,Χολίνη,Β9,+Ca,Mg,Zn.
Compleks3R-κωδ:7010110/30 tabs-0,25g- 32,20€.

H Εταιρεία Npcriz συνδύασε 3 προϊόντα σε 1.Είναι τα 3 πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά (Διυδροκουρκτίνη, ρεσβερατρόλη και συνένζυμο Q10). Επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης των κυττάρων προλαμβάνει την ανάπτυξη όγκων,βοηθά το συκώτι,μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής,εγκεφαλικού επεισοδίου,θρομβωση,ανοσοανεπάρκειες διαφορετικής γένεσης,συχνές ιογενείς ασθένειες,παραβιάσεις της λιπιδικής ανταλλαγής και ως αντιοξειδωτικό.Σκοπός:Ανοσοποιητικό-Νευροενδοκρινικό σύστημα,Ενδοτοξικότητα.
Adestab 60 δισκία/1gr-21,00€ Συνίσταται για πρόληψη,καρδιακής προσβολής,εγκεφαλικού επεισοδίου,της θρόμβωσης,βλαβών του αμφιβληστροειδούς,μείωση εξάψεων κατά την εμμηνόπαυση,για την βελτίωση των αγγείων του μυοκαρδίου,για την διατήριση της σταθερής πίεσης του αίματος.
Trezvon. 10 δισκία/0,71gr-8,10€  Για την αποτοξίνωση του οργανισμού και την απαλλαγή στον εθισμό απο το αλκοόλ,τα συμπτώματα συνδρόμου κνησμού,αντιφλεγμονώδες.
Περιέχει μελισσόχορτο,σκόνη κανέλλας,εκχύλισμα ρίζας κολιτσίδα,αγγινάρα,βότανα θυμάρι-δάφνη.
 Felicita 30 δισκία/710mg-32,20€.Φυσικό αντικαταθλιπτικό Νέας γενιάς.Περιέχει εκχυλίσματα μπουμπούκια γαρύφαλλου,βότανα,βασιλικός και κανέλα.
 Pinalex/10ml-48,30€. Βιορρυθμιστών πεπτίδιο(κολλύριο)σχεδιασμένο για να διεγείρει τις αναγεννητικές διαδικασίες του οφθαλμικού ιστού σε ασθένειες και τραυματισμούς του αμφιβληστροειδούς και του κερατοειδούς χιτώνα.Βελτιώνει τα αγγεία,τον μεταβολισμό της χρωστικής επιθηλίου και την κυτταρική αναπνοή,επιταχύνει την ανάκτιση της ευαισθησίας στο φώς από τον αμφιβληστροειδή,αυξάνει την αντίσταση του σε υποξία και ισχαιμία.
Hondromiks Kρέμα βάλσαμο/50ml-24,20€.Για τις αρθρώσεις και τους μύες.Διεισδύει σε βάθος και δρά απευθείας στην περιοχή της φλεγμονής.Για τις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος,ανακουφίζει,βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία του αίματος,μειώνει το πρήξιμο αφαιρεί τον πόνο.Συνδυάζεται άψογα με τα Hondromiks caps.
ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ
ΝΕΟ προϊόν. Ultrasept Αντισηπτική λοσιόν με πεπτίδιο.  35ml-8,00
Το αντισηπτικό σπρέι χωρίς αλκοόλ είναι γρήγορο και αποτελεσματικό στη δράση. Σχεδιασμένο για επεξεργασία χεριών. Καθαρίζει και απολυμαίνει το δέρμα, αποτρέποντας τη μετάδοση παθογόνων. Παρέχει προστασία και καθαρά χέρια χωρίς να αφήνει αίσθημα στεγανότητας. 
Χάρη στο πεπτίδιο του Τ-συνδέσμου του ανοσοποιητικού συστήματος, το Ultrasept ενεργοποιεί την τοπική ανοσία, λόγω του αντισηπτικού (Myristamidopropalkonium Chloride) που παρέχει ένα αντιμικροβιακό αποτέλεσμα. Έχει έντονη αντιμικροβιακή δράση έναντι θετικών κατά gram, αρνητικών κατά gram, αερόβων και αναερόβιων βακτηρίων, ενισχύει τις αντιδράσεις τοπικής άμυνας, αναγεννητικές διεργασίες λόγω διαμόρφωσης της κυτταρικής και τοπικής χhμικής ανοσοαπόκρισης. 
Η σύνθεση του Ultrasept περιλαμβάνει επίσης ένα εκχύλισμα της σειράς, το οποίο έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Η βηταΐνη και η γλυκερίνη έχουν ενυδατική, μαλακτική, θρεπτική δράση.

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ( 8 προϊόντα) 

Reviform Cocktail 375gr-κωδ. 17000-33,90€ Ισορροπία πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων.  
Για βέλτιστη ισορροπία των πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων, πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα( Β6,Β12,PP-φολικό οξύ,βιοτίνη.σίδηρο,Μαγγάνιο,Ψευδάργυρο,χαλκός,Σελήνιο,ιώδιο,ίνες)που είναι απαραίτητα συστατικά για ένα καλοσχηματισμένο σώμα.  
Reviform μείγμα ελαίου Ω-3,Ω-6,Ω-9: 170ml/ 22,40€ 
Mειώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης,τριγλυκερίδια,εμποδίζει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης των καρδιαγγειακών παθήσεων και ρευματικών ασθενειών,θρόμβωσης,διαβήτη,αρθρίτιδα,σκλήρυνση καταπλάκας,ομαλοποιεί το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα,ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα,εχει αντιφλεγμονώδες ιδιότητες και μειώνει την εμφάνιση καρκίνου.

Reviform adsorb No30caps.Για αποτοξίνωση του οργανισμού-22,60€-Σε έλλειψη
Reviform shape No30caps.Για την καύση του λίπους-32,30€-Σε έλλειψη
Revform oil-(170)ml-Λάδι πλούσιο σε Ω3,Ω6,Ω9- 22,60
Revform Κισελ 300gr(παχύρευστο κοκτεϊλ)για την αποτοξίνωση με γεύση βερύκοκου- 23,90€(Με προπαραγγελία.Διάρκεια εκτέλεσης είναι 1 μήνας)
Revoform Kισελ 300gr(παχύρευστο κοκτεϊλ) αδυνατίσματος με την γεύση cranberries- 23,90€(Με προπαραγγελία.Διάρκεια εκτέλεσης 1 μήνας)
Revifort Κισελ 300gr (παχύρευστο κοκτεϊλ) για την ομαλοποίηση της πέψης με μήλο και βρώμη-23,90€(Με προπαραγγελία.Διάρκεια εκτέλεσης 1 μήνας)


REVIDONT PROFESSIONAL. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ (7προϊόντα)
Στη σειρά για την φροντίδα της στοματικής κοιλότητας,REVIDONT PROFESSIONAL, θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται για  αποτελεσματική υψηλής ποιότητας, ευχάριστη φροντίδα. Είναι μια καινοτόμος σειρά που ενεργεί  όχι μόνο  στα συμπτώματα, αλλά στις αιτίες των οδοντικών ασθενειών. Περιέχει μη-λειαντικά μέσα στίλβωσης, που φροντίζουν το σμάλτο. Τα βιοδραστικά συστατικά έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ακόμη ένα σύμπλεγμα φυσικών πεπτιδίων ενεργούν σε διαφορετικές ομάδες κυττάρων στο βλεννογόνο του στόματος.
1) Revidont Professional κωδ. 7041010 - 12,10€ Βάλσαμο για τα ούλα με  πεπτίδια.
Για πρόληψη των διαφόρων ασθενειών των ούλων, καθώς και  για οδοντικά πρόσθετα. Χάρη στα ενεργά συστατικά του, καθώς και στην ισχυρή αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση της, εξασφαλίζει διαρκή προστασία για όλη την ημέρα. Βάλσαμο για τα ούλα με πεπτίδια φυσικής προέλευσης και Neovitinom®,  διαθέτει μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες.Κόμμι Βάλσαμο μειώνει τον πόνο και την διόγκωση των ούλων, αποτρέπει την αιμορραγία και την ουλίτιδα.
2) Οδοντόκρεμα Revidont Professional  κωδ.7042020 / 8,90€ με Shilajit-mumion
Το  Mumion είναι ένας φυσικός βιο-διεγέρτης που προωθεί εντατικά την αναγέννηση της βλεννογόνου μεμβράνης των ούλων. Το διοξείδιο του πυριτίου και του τιτανίου είναι νέοι παράγοντες που καθαρίζουν τα δόντια πολύ αποτελεσματικά και καταπολεμούν την τερηδόνα.Δραστικό στην αφαίρεση της πλάκας με φασκόμηλο,χαμομήλι,καλέντουλα και το βότανο του Αγίου Ιωάννη.
3) Οδοντόκρεμα Revidont με Neovitin. Κωδικός: 7042030 /8,90€
Οδοντόκρεμα Για την πρόληψη της περιοδοντίτιδας Με NEOVITINOM®
 • εμποδίζει την ανάπτυξη της περιοδοντικής νόσου, στοματίτιδα, ουλίτιδα
• δυναμώνει τα ούλα
• έχει μια ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση
• συμβάλλουν στην αποκατάσταση της φυσιολογικής μικροχλωρίδας της στοματικής κοιλότητας
• απαραίτητη για καπνιστές (ενισχύει το μαλακό περιοδοντικού ιστού)
4) Οδοντόκρεμα Revidont Professional κωδ. 7042010- 12,10€ με πεπτίδια & SOD (δισμουτάση)
Αποτελεσματική για την πρόληψη και θεραπεία περιοδοντίτιδας και στοματίτιδας, για την πρόληψη της τερηδόνας. Με αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση, διεγείρει τοπική ανοσία της στοματικής κοιλότητας, εμποδίζει το σχηματισμό oδοντικής πλάκας.Mε πεπτίδια Α-3,Α4,Α-6
Καθημερινή χρήση οδοντόκρεμας με πεπτίδια και SOD εξασφαλίζει ένα υγιές χαμόγελο και μια σπάνια επίσκεψη στον οδοντίατρο μόνο ως μέτρο προφύλαξης.
NEO ΠΡΟΪΟΝ: ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ - 90ml - 18,60€
Το πόσιμο στοματικό διάλυμα στοχεύει στην ενίσχυση του στοματικού σμάλτου,στην προστασία των δοντιών από την τερηδόνα και στην καταστολή της αναπαραγωγής της παθογόνου μικροχλωρίδας.Περιέχει πεπτίδια,το αιθέριο έλαιο λεμονιού εχει αντισηπτικό αποτέλεσμα ενω τα συστατικά του επιταχύνουν την αναγέννηση των περιοδοντικών ιστών και εχουν αναλγητικές ιδιότητες διεισδύοντας στα κανάλια της οδοντοτίνης εμποδίζουν τον ερεθισμό των νεύρων μειώνοντας γρήγορα και αποτελεσματικά τις οδυνηρές αισθήσεις.
Συνίσταται ειδικώτερα σε περίπτωση αδύναμου και απιονισμένου σμάλτου,αυξημένη οδοντική ευαισθησία (διάβρωση, μώλωπες, τριβή και μετά την αφαίρεση των στηριγμάτων.
Εφαρμογή : Χρησιμοποιείστε 2 φορές/ημέρα μετά τα γεύματα αφού βουρτσίσετε πρώτα τα δόντια.Πατήστε την αντλία 2-3 φορές και κάνετε μπουκώματα για περίπου 1 λεπτό στην συνέχεια φτύστε το διάλυμα μην ξεπλύνετε και αφήστε το στο στόμα σας για 30 λεπτά. Αποφύγετε την κατάποση.
NEO ΠΡΟΪΟΝ:REVIDONT - Οδοντόκρεμα για την επισκευή του σμάλτου. 64 gr - 14,50€
Η νέα οδοντόκρεμα Revidont δημιουργήθηκε ειδικά για την αποκατάσταση του σμάλτου και τη μείωση της ευαισθησίας των δοντιών.Περιέχει πεπτίδια αγγείων, χόνδρων και θύμου αδένα, τα οποία χρησιμοποιούνται για την αναγέννηση των οστών. Αποτελείται από κιτρικό κάλιο, το οποίο μειώνει την ευαισθησία του σμάλτου και της οδοντίνης, του υδροξυαπατίτη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επαναμεταποίηση, τον κιτρικό ψευδάργυρο - επιβραδύνει το σχηματισμό της κατάθεσης πλάκας και υπογείωσης, το σύμπλεγμα «Neovitin» έχει αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, αναγεννητική δράση.
Συνίσταται για καθημερινή φροντίδα,για περίπτωση οδοντικής ευαισθησίας,για την αποκατάσταση και ενίσχυση του σμάλτου,για την εξάλειψη της πλάκας.
NEO ΠΡΟΪΟΝ:Οδοντόβουρτσα μπαμπού.12,10€
Η εταιρεία Peptides είναι υπεύθυνη για περιβαλλοντικά θέματα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφαλή και να συμβάλλετε επίσης στην προστασία της φύσης. Σας παρουσιάζουμε την οδοντόβουρτσα μπαμπού Revidont, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία και το περιβάλλον τους.
Η οδοντόβουρτσα έχει κομψό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από φυσικό, φιλικό προς το περιβάλλον υλικό - μπαμπού. Δεν διογκώνεται, δεν στεγνώνει, η λαβή δεν γλιστράει στο χέρι. Προωθεί την ταχεία αφαίρεση της οδοντικής πλάκας και καθαρίζει προσεκτικά το σμάλτο των δοντιών χωρίς να τραυματίζει τα ούλα. Η τρίχα είναι μέτρια-σκληρή και είναι κατασκευασμένη από πολυμερές νάιλον.Καθαρίζει τους μεσοδόντιους χώρους χωρίς να τραυματίζει τα δόντια,παρέχει ήπιο μασάζ των ούλων βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία του αίματος.
**Συνίσταται να αλλάζετε την οδοντόβουρτσα κάθε 3 μήνες ή μετά από κάθε ασθένεια.

  AYURVEDIC TEA (11 προϊόντα)

*ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τα αφεψήματα από βότανα "Ayurveda", είναι η τελευταία γενιά με βάση την Aγιουβέρδικη θεωρία  και φέρνουν τις διαδικασίες του οργανισμού σε ισορροπία. Στις συνταγές αυτές έχουμε προσπαθήσει να αντικαταστήσουμε τα  βότανα και μπαχαρικά πάντα κοντά στο πνεύμα, την ενέργεια και τη σύνθεση της ayurveda, με μικροστοιχεία. Αντλούμε  γνώση από την ασιατική ιατρική στην οποία υπάρχει μια  τεράστια σοφία για την φύση και τις ιδιότητες των φυτών. Τα τσάγια της NPCRIZ παρασκευάζονται για να ενθαρρύνουν το σώμα να ρυθμίζει και να αποτοξινώνει τον εαυτό του.
 Alvenorm Tea Blend - αναπνευστικό Σύστημα,βρογχίτιδα,άσθμα κωδικός 120010- 6,50€    Έχει ανοσορυθμιστικές,  και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βελτιώνει το αναπνευστικό σύστημα, βοηθά στην υγροποίηση και την απαλλαγή πτυέλων, μειώνει  την στασιμότητας στους πνεύμονες. Διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων των πνευμόνων.Συνίσταται: 2 φορές την ημέρα πριν το φαγητό από 12:00-16:00
Bilinorm Tea Blend,  ήπαρ και χολή-κωδικός 102070 -6,50€                  
Ενισχύει την αποτοξίνωση  και την πρωτεϊνική σύνθεση του ήπατος. Μειώνει τα συμπτώματα της δηλητηρίασης και την"βαριά αίσθηση" του άνω τέταρτο του ήπατος. Έχει αντιφλεγμονώδη, αντισπασμωδική δράση  της χοληδόχου κύστης.Συνίσταται: 2-3 φορές/ημέρα πριν το φαγητό από 13:00-15:00
Dianorm Tea Blend, γαστρίτιδα, έλκη, παγκρεατίτιδα  -κωδ. 120018 - 6,50€
Προωθεί την ομαλοποίηση της έκκρισης γαστρικών και παγκρεατικών ενζύμων, βελτιώνει την πέψη. Μειώνει το βαθμό δυσφορίας στην επιγάστριο περιοχή. Χρησιμοποιείται για τη γαστρίτιδα, δωδεκαδακτυλίτιδα, γαστρικό έλκος, δωδεκαδακτυλικό έλκος και χρόνια παγκρεατίτιδα.Συνίσταται:2-3/ημέρα πρίν το φαγητό
Flonorm Tea Blend, νεφρά, όργανα ουροποιητικού συστήματος  -κωδ. 120026 - 6,50€ 
Συμβάλλει στην ομαλοποίηση του ουροποιητικού συστήματος. Έχει ήπια διουρητική, αντισπασμωδική, αντιφλεγμονώδη δράση. Ομαλοποιεί τις φυσικές και χημικές ιδιότητες των ούρων, την αύξηση της διαλυτότητας των αλάτων.Συνίσταται: 2-3/ημέρα πρίν το φαγητό
Gelmax Tea Basic,αντιπαρασιτική,  ανοσορυθμιστική δράση -κωδ. 102020-8,10€       
Έχει έντονη ανοσορυθμιστική και αντιπαρασιτική δράση. Βοηθά στην εξάλειψη των παρασίτων από το σώμα, καθώς και την ομαλοποίηση της ηπατικής και της γαστρεντερικής λειτουργίας. Διεγείρει τη διαδικασία της αποτοξίνωσης και μειώνει τις αλλεργίες.Συνίσταται:2/ημέρα πρίν το φαγητό
Κorgiton Tea Blend, καρδιαγγειακό σύστημα -κωδικός 120022 -6,50€
Συμβάλλει στην ρύθμιση του αγγειακού τόνου και στην μείωση του φόρτου στο μυοκάρδιο και ομαλοποιεί το μεταβολισμό του. Έχει αντιυπερτασική δράση. Χρησιμοποιείται για αγγειακή δυστονία,αθηροσκλήρωση,υπέρταση.Συνίσταται:2/ημέρα πρίν το φαγητό
Relanorm Tea Basic, νευρικό σύστημα, ηρεμιστικό –κ. 102030 -8,10€ 
Ομαλοποιεί την λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ενισχύει την αντοχή του κεντρικού νευρικού συστήματος  στο στρες. Αυξάνει την αντίσταση στη σωματική και ψυχοσυναισθηματική πίεση. Οδηγεί στην ισορροπία.Συνίσταται:1-2/ημέρα πρίν το φαγητό
Vedomix Tea Basic, πεπτικό σύστημα, αποβολή τοξινών -κωδ.120000 -8,10€
Διεγείρει την πέψη. Βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το έντερο και στην απαλλαγή των τοξινών από το σώμα. Έχει αντιοξειδωτική και ανοσορυθμιστική δράση.Συνίσταται:1/ημέρα πρίν τον ύπνο και μάλιστα με άδειο στομάχι.
Τσάι αδυνατίσματος με blueberry -κωδικός 120034 - 4,90€   
Μια σειρά με αρωματισμένα τσάγια που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση του μεταβολισμού και της πέψης. Βοηθάει στην μείωση της απορρόφησης του λίπους στο έντερο και βελτιώνει την κινητικότητα του εντέρου και την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Έχουν ήπια καθαρτική δράση.
Τσάι αδυνατίσματος  με ανανά -κωδικός 120030 - 4,90€  
Μια σειρά με αρωματισμένα τσάγια που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση του μεταβολισμού και της πέψης. Βοηθάει στην μείωση της απορρόφησης του λίπους στο έντερο,και βελτιώνει την κινητικότητα του εντέρου και την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Έχουν ήπια καθαρτική δράση.

ΜESOTEL - ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ  (3 προϊόντα)
Τα προιόντα Mesotel -  Εξωτερική χρήση,  είναι μια νέα γενιά των προδρόμων της ακετυλοχολίνης που χρησιμοποιείται στην κοσμετολογία και την αισθητική ιατρική.
Το φυσικό δραστικό συστατικό HPE-4 είναι ένα διπλό μόριο deanola, με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ώστε να μιλάμε για εξωτερική μεσοθεραπεία. Επιπλέον, είναι μη τοξικά σε ένα ευρύ φάσμα δόσεων, δεν προκαλούν ευαισθητοποίηση και αλλεργίες, και είναι απολύτως ασφαλή όταν χρησιμοποιούνται σε περιοχές γύρω από τα μάτια. Η σύνθεση του εξωτερικού μεσοθηλείου της κεφαλής, του προσώπου και του λαιμού, καθώς  το προιόν εισέρχεται στο σώμα σε συνδυασμό με το ήδη γνωστό και δημοφιλές Neovitin,  αυξάνει την αποτελεσματικότητα του ΗΡΕ-4 για 23% ακόμη. Τα αποτελέσματα μετά τη χρήση είναι θεαματικά.

Mesotel  για πρόσωπο και  λαιμό-50ml-κωδικός 104010- 22,60€
 Ενεργά συστατικά:Σύμπλεγμα αντιγήρανσης  ΗΡΕ4, βιοαντιοξειδωτικό σύμπλεγμα «Neovitin», γλυκερίνη, εκχύλισμα δενδρολίβανου, πανθενόλη, γαλακτικό οξύ, κιτρικό οξύ. 
 ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:Εξομάλυνση λεπτών ρυτίδων - Ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος-Αντιγήρανση-Βελτίωση της υφής του δέρματος - Ανόρθωση.ΝΟ Paraben-Free Sodium,Laureth sulfate.
Eφαρμόστε το βράδυ σε καθαρό δέρμα μια μικρή ποσότητα και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.Διάρκεια εφαρμογής 3 μήνες.
Mesotel για μαλλιά και  τριχωτό της κεφαλής-50ml -κωδικός 104000- 21,00€
Ενεργά συστατικά:Σύμπλεγμα αντιγήρανσης HPE-4,βιοαντιοξειδωτικό σύμπλεγμα"Neovitin"γλυκερίνη,εκχυλίσματα:κολλιτσίδας,λυκίσκου,τσουκνίδας,πανθενόλη,τρυγικό οξύ.                                                                                                                                 Διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών - Αποτρέπει το πρόωρο γκριζάρισα και την απώλεια μαλλιών - αποτρέπει την πιτυρίδα - Δυναμώνει τους θύλακες των τριχών - Αυξάνει την ελαστικότητα των μαλλιών- Βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος της κεφαλής.
 Εφαρμόστε 2-3ml στο τριχωτό της κεφαλής σε βρεγμένα μαλλιά και τρίψτε με κινήσεις μασάζ.Ξεπλύνετε το τριχωτό και τα μαλλιά μετά από 30 λεπτά.Η διάρκεια εφαρμογής είναι 3 μήνες.ΝΟ Paraben-Free Sodium,Laureth sulfate.
Mesotel για το σώμα-50ml-κωδικός 104020- 19,40 
 Ενεργά συστατικά: Σύμπλεγμα αντιγήρανσης  ΗΡΕ – 4, βιοαντιοξειδωτικό σύμπλεγμα «Neovitin», γλυκε-ρίνη, γαλακτικό οξύ, εκχυλίσματα: αλογοουρά, αραλία, αγκινάρα, πανθενόλη, ηλεκτρικό οξύ.                                                                                                      ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:Αντιγήρανση-εξομάλυνση λεπτών ρυτίδων-ενυδάτωση του δέρματος-ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος-βελτίωση της υφής-εφέ ανύψωσης lifting-επίδραση κατά της κυτταρίτιδας.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Απλώστε 4-6 ml MESOTEL το βράδυ, στο προηγουμένως προετοιμασμένο και καθαρισμένο δέρμα του σώματος και τρίψτε με κινήσεις μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Εφαρμόστε καθημερινά. Η διάρκεια της εφαρμογής είναι 3 μήνες.  
ΝΟ Paraben-Free Sodium,Laureth sulfate


                               ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ (4προϊόντα)
REVILINE PRO +40  
 Μια σειρά από προϊόντα φροντίδας του δέρματος και του προσώπου κατηγορίας premium με επαγγελματικές πεπτιδικές ουσίες συμπεριλαμβανομένων των μηχανισμών αναζωογόνησης.Το Reviline-Pro face cream ανήκει στην σειρά καλλυντικών του μέλλοντος επειδή συνδυάζουν την προηγμένη ανάπτυξη τον τομέα των καλλυντικών και της αντιγηραντικής ιατρικής
Ενας μοναδικός συνδυασμός πεπτιδικών ουσιών με αποτελεσματικά φυτικά εκχυλίσματα και φυσικά έλαια που επιτρέπουν να αντισταθούν στην γήρανση του δέρματος και στην καταστροφική επίδραση των επιθετικών παριβαλλοντικών παραγόντων.Με τα ισχυρά αντιοξειδωτικά φυτικής προέλευσις Reviline pro ενάντια στην εμφάνιση των ρυτίδων,αφυδάτωσης του δέρματος κάνει την επιδερμίδα σφριγηλή και ελαστική-μια πραγματική πρόκληση του χρόνου σε μια κρέμα με βελούδινη υφή.
Η σειρά αποτελείται από 4 είδη κρεμών η χρήση των οποίων εχει θετική επίδρασηστο δέρμα,καταπραϋνει και προστατεύει,διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων,θρέφει και ενυδατώνει.Τα συστατικά της κρέμας παρέχουν εντατική και ήπια φροντίδα του δέρματος διεγείρουν τις μεταβολικές διεργασίες,εχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες,ενισχύουν την επιφάνεια του δέρματος.Φυσικά έλαια και εκχυλίσματα ειναι πολύτιμες φυσικές πηγές των βιολογικά ενεργών ουσιών,βιταμίνες,πολυακόρεστα λιπαρά που συμβάλλουν στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού,επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.
     REVILINE PRO- κωδ:7322010
Αναπλαστική κρέμα προσώπου με πεπτίδια επίφυσις
                                       (κόκκινη συσκευασία)   -49,00 
Έλαια:Eλαιόλαδο,φοινικέλαιο,λάδι jojoba,καστορέλαιο,εκχύλισμα γλυκόριζας,ρίζα τζίντζερ,καστανιά,ανθη χαμομηλιού,βιταμίνη Ε,C.
Τα λιποσώματα ρυθμίζουν την σύνθεση μελατονίνης στα κύτταρα του δέρματος   Έχει αντιοξειωτική δράση.Τα πεπτίδια επίφυσης, ρυθμίζουν το μεταβολισμό και ενισχύουν τη πρωτεϊνική σύνθεση στα κύτταρα του δέρματος, έχουν υψηλή αντιοξειδωτική δράση και εξομαλύνουν την υπεροξείδωση των λιπιδίων στα κύτταρα του δέρματος, εξαλείφοντας έτσι την αρνητική επίδραση πάνω στο δέρμα των εξωτερικών (ατμοσφαιρική ρύπανση, υψηλή ηλιακή ακτινοβολία, έντονη φυσική καταπόνηση, τραύμα ) και των εσωτερικών (συναισθηματικών στρες) δυσμενών παραγόντων, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των μεταβολικών διεργασιών στους ιστούς και την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάκαμψης. Τα φυτικά έλαια και τα εκχυλίσματα είναι πολύ πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες, φυσικές βιολογικά δραστικές ουσίες που έχουν θρεπτικό, ενυδατικό, αναγεννητικό αποτέλεσμα. 
           ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:    
   Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
 Διεγείρει τις μεταβολικές διαδικασίες στα κύτταρα του δέρματος.
αποκαθιστά τη φυσική ανάπλαση του δέρματος εξαλείφει τις αρνητικές επιδράσεις στο δέρμα εξωτερικούς δυσμενείς παράγοντες: την ατμοσφαιρική ρύπανση, το στρες,την ηλιακή ακτινοβολία,η αλαγή του κλίματος.
αποκαθιστά την ικανότητα του δέρματος να διατηρεί φυσικό επίπεδο υγρασία.
ενεργοποιεί τη ζωτικότητα και επιστρέφει στο δέρμα την νεανικότητά του.
 Χρήση πρωϊ ή και το βράδυ,εφαρμόστε και με κυκλικές κινήσεις κάνετε ελαφρώς μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό.                                                                                                
         REVILINE PRO-κωδ:7322020-Εντατική(intesive)κρέμα προσώπου με πεπτίδια αγγείων                   (μπλέ συσκευασία) -47,00
Περιέχει ένα φυσιολογικώς δραστικό σύμπλεγμα πεπτιδίων του αγγειακού τοιχώματος.   Ενεργά συστατικά: συνθετικό σύμπλεγμα πεπτιδίων αγγειακού ιστού, έλαια: ελαιόλαδο, καστορέλαιο, φύτρο σιταριού, από κουκούτσια σταφυλιού, άμυλο, bloodroot -  αργυρόγαλα,εκχυλίσματα από ρίζα γλυκόριζας, σπόρους καλέντουλας και ροδιού, κάστανο αλόγου, άνθη χαμομηλιού.
Ενισχύει και ρυθμίζει τη διαπερατότητα τοιχωμάτων των αγγείων του δέρματος. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Τα πεπτίδια των αγγείων ρυθμίζουν τις μεταβολικές διαδικασίες ωσης της χοληστερόλης στο αίμα και την ανάπτυξη της υπερπήξεως, επαναφέρει τη μικροκυκλοφορία σε όργανα και ιστούς κάτω από την επίδραση των βλαβερών περιβαλλοντικών παραγόντων, και συναισθηματική πίεση.  Τα συστατικά της κρέμας παρέχουν εντατική και απαλή φροντίδα του δέρματος. Τρέφονται, ενυδατώνουν, διεγείρουν τις μεταβολικές διεργασίες, έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενισχύουν την επιδερμίδα. Τα φυσικά φυτικά έλαια και εκχυλίσματα είναι πολύτιμες πηγές φυσικών βιολογικά ενεργών ουσιών, βιταμινών, πολυακόρεστων οξέων, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση του φραγμού του δέρματος, επιβραδύνοντας τη διαδικασία γήρανσης.   
                                             ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:                                                                      
Παρέχει βελτιωμένη διατροφή στα κύτταρα του δέρματος, καθιστώντας την φρέσκια και ελαστική  αποκαθιστά το φυσικό φράγμα του δέρματος. 
διεγείρει και ενεργοποιεί τη δραστηριότητα κυττάρων του δέρματος, επιταχύνει τη διαδικασία της ανανέωσης τους, η οποία εκδηλώνεται στη βελτίωση της χροιάς, μειώνοντας το αγγειακό δίκτυο στο πρόσωπο.
επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.                                                                  Χρήση πρωϊ ή και το βράδυ,εφαρμόστε και με κυκλικές κινήσεις κάνετε ελαφρώς μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό.

  REVILINE PRO- κωδ:7322030-Αναζωογονητική κρέμα προσώπου με πεπτίδια σπλήνα (πράσινη συσκευασία)-47,00
.Ενεργά συστατικά: Περιέχει ένα φυσιολογικά ενεργό σύνθετο σύμπλεγμα πεπτιδίων του σπλήνα, βούτυρο κακάο, ελαιόλαδο, φοινικέλαιο, σύμπλεγμα βιοφλαβολιπιδίων «Aktivitin», εκχύλισμα γλυκόριζας, bloodroot.Βιταμίνες Α και Ε, εκχύλισμα κουκουτσιού του 
ροδιού.                                                                                                                                       Διεγείρει τις διαδικασίες ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος, βελτιώνει τις διεργασίες του κυτταρικού μεταβολισμού. Ιδιαίτερα συνιστάται για φλεγμένων, ευαιθιζώμενο και ευκόλως ερεθισμένο δέρμα. Τα πεπτίδια του σπλήνα διεγείρουν τις διαδικασίες αναγέννησης ιστών, τη σύνθεση ιστικών ειδικών πρωτεϊνών, την πολλαπλασιαστική και μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων, την επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης διαφόρων ιστών. Ενεργοποιούν τις λειτουργίες των κυττάρων του συνδετικού ιστού, ενισχύουν τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος και αυξάνουν την ελαστικότητά του. Έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, επιταχύνουν την επούλωση πληγών έχουν αντιοξειδωτική, ανοσοδιεγερτική και αντι-στρεσογόνα δράση.   

   ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
 Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.
Εχει ισχυρή αντιφλεγμονώδες και καταπραϋντική δράση.
Εμποδίζει τον ερεθισμό του δέρματος, αυξάνει την ελαστικότητα φρεσκάδα εξαφανίζει τις λεπτές ρυτίδες, μειώνει το βάθος.   
Αποκαθιστά την ισορροπία υγρών ιχνοστοιχείων στο δέρμα, παρέχει εντατική και μακροχρόνια ενυδάτωση  υποστηρίζει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων, βελτιώνει τους μηχανισμούς προστασίας του δέρματος .
Χρήση πρωϊ ή και το βράδυ,εφαρμόστε και με κυκλικές κινήσεις κάνετε ελαφρώς μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό.

    REVILINE PRO-κωδ:7322040- Κρέμα σύσφιξης με πεπτίδια χόνδρου
 (κίτρινη συσκευασία) -47,00
Περιέχει φυσιολογικώς δραστικό σύμπλεγμα πεπτιδίων ιστού χόνδρου.
Ενεργά συστατικά:συνθετικό σύμπλεγμα πεπτιδίων χόνδρινου ιστού, έλαια: κακάο, λιναρόσπορο, εκχυλίσματα: από κουκούτσια ροδιού, γλυκόριζα και αγριοκαστανιά, ρίζα τζίντζερ, άμυλο.Ενισχύει τη δομή κολλαγόνου των ελαστικών ινών του δέρματος. Τα πεπτίδια του χόνδρου ρυθμίζουν τις μεταβολικές διαδικασίες στον συνδετικό ιστό, διεγείρει την αναγέννηση των ινοβλαστών και κερατινοκυττάρων, αναστέλλουν εκφυλιστικές αλλαγές στη δομή του κολλαγόνου του δέρματος, ενισχύουν τη δομή του κολλαγόνου και στην δραστική σύσφιξη του δέρματος, ενεργοποιώντας τη σύνθεση πρωτεϊνών στα κύτταρα του.    Διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου σε ινοβλάστες, αυξάνοντας την ανοχή των κυττάρων στην υποξία. Τα συστατικά της κρέμας φροντίζουν απαλά το δέρμα του προσώπου, θρέφουν και ενυδατώνουν, διεγείρουν τις μεταβολικές διεργασίες, έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου, εμποδίζουν την υπεροξείδωση λιπιδίων που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τα φυτικά έλαια και τα εκχυλίσματα είναι πολύτιμες πηγές φυσικών βιολογικά δραστικών ουσιών, βιταμινών, πολυακόρεστων οξέων, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της ζωτικότητας και της νεότητας.     
          ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:      
Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.
Ενισχύει το περίγραμμα του προσώπου και παρέχει μια επίδραση σύσφιξης.
Εμποδίζει την καταστροφή της δομής των ινών του δέρματος του προσώπου και του λαιμού 
Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνει τον τόνο του.
Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος .  
Χρήση πρωϊ ή και το βράδυ,εφαρμόστε και με κυκλικές κινήσεις κάνετε ελαφρώς μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό.
__________________________________________________________________________________
  ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ:Η διαδοχική συνεχόμενη εφαρμογή των 4 άρων τύπων κρέμες της σειράς "Reviline Pro" ως εξής:
1ος Μήνας- ΠΡΩΪ     1.Κρέμα ημέρας βάση του μακιγιάζ  ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ  κόκκινο χρώμα                                                                                          
                    ΑΠΟΓΕΥΜΑ      2.Κρέμα νύχτας  ΚΡΕΜΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ κίτρινο χρώμα
            
2ος Μήνας- ΠΡΩΪ    3.Κρέμα ημέρας βάση του μακιγιάζ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΡΕΜΑ.  πράσινο χρώμα
                ΑΠΟΓΕΥΜΑ          4. Κρέμα νύχτας  ΚΡΕΜΑ  ΕΝΤΑΤΙΚΗ(ΙΝTESIVE)    μπλέ χρώμα
__________________________________________________________________________________________________________

RE
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ REVILINE ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ (12 προϊόντα)

Η επιστημονική ομάδα της εταιρίας Npcriz δημιούργησε φυσικά πεπτίδια για διαφορετικά σημεία  εφαρμογής παρέχοντας ένα ισχυρό και ορατό αποτέλεσμα αντιγήρανσης στο δέρμα. Το σύμπλοκο που χρησιμοποιείται, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, την κυκλοφορία και την μικροκυκλοφορία του αίματος, καθώς και τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Βελτιώνει την υφή, το χρώμα και την υγρασία του δέρματος. Η δομή της σειράς πεπτιδίων REVILINE περιλαμβάνει το ισχυρό αντιοξειδωτικό  δισμουτάση  (SOD) και συστατικά που λαμβάνονται μέσω της βιοτεχνολογίας. Τα σύμπλοκα αυτά έχουν αντιοξειδωτικές, ανοσορυθμιστικές ιδιότητες, υν προστατευτικά φίλτρα κατά της ακτινοβολίας και κατά των όγκων του δέρματος.
RN01. Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με πεπτίδια-30ml- 19,40€  
Η κρέμα έχει ένα πολύ υψηλό βαθμό διείσδυσης και ικανότητα απορρόφησης, υποαλλεργική, κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα.Βελτιώνει την υφή και το χρώμα του δέρματος.Εμποδίζει την καταστροφή των ελαστικών ινών.Ενυδατώνει και τρέφει αποτελεσματικά.Μειώνει τις ρυτίδες αισθητά σε μικρό χρονικό διάστημα.
Περιέχει πεπτίδια με οστεαρθρικό ιστό.Η κρέμα κάνει το δέρμα απαλό και μεταξένιο,δίνει νεότητα και λάμψη.προστατεύει από την επιθετική επιρροή του περιβάλλοντος.
RN02. Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πεπτίδια-50ml- 22,60€  
Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα εξασφαλίζοντας μέγιστη επίδραση αναζωογόνησης. Κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα, είναι μια εξαιρετική βάση για μακιγιάζ.Επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος,μειώνει το προφίλ μικρών και βαθιών ρυτίδων,εμποδίζει την καταστροφή ελαστικών ινών,θεραπεύει τον μεταβολισμό των πρωτεϊνών και των λιπιδίων,ενργοποιεί την κυτταρική αναπνοή,επιστρέφει την ελαστικότητα.
Περιέχει πεπτίδια θύμου αδένα.
RΝ03. Αντιγηραντική κρέμα νύχτας με πεπτίδια -50ml- 22,60€  
Κρέμα  νύχτας αναζωογόνησης με πεπτίδια. Αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστο αποτέλεσμα αναζωογόνησης. Η κρέμα έχει εξαιρετικά υψηλή διείσδυση και ικανότητα απορρόφησης, υποαλλεργική, κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα. Θρέφει βαθιά και αναζωογονεί το δέρμα του προσώπου, επιστρέφει την ελαστικότητα, ομαλοποιεί το χρώμα, λειαίνει  τις μικρές ρυτίδες, ωθεί τη μικροκυκλοφορία και την τροφικότητα στο δέρμα, αφαιρεί τοξίνες και σκωρίες , ενεργοποιεί την κυτταρική αναπνοή. Περιέχει πεπτίδια θύμου αδένα.
RN04. Κρέμα προσώπου για προβληματικό δέρμα –30ml- 16,20€  
Κρέμα προσώπου με πεπτίδια για προβληματική επιδερμίδα, αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη αντιφλεγμονώδη και αναζωογονητική δράση. Η κρέμα παρέχει λεπτή φροντίδα του προβληματικού δέρματος και έχει εξαιρετικά μεγάλη διείσδυση και ικανότητα απορρόφησης. Η κρέμα χαλαρώνει το δέρμα σας, καθιστά την επιδερμίδα ζεστή και υγιή, ενυδατώνει και μαλακώνει, προστατεύει απο επιθετική επιρροή στο περιβάλλον. Ρυθμίζει την υδρόλυση του δέρματος, διεγείρει την επιθηλιοποίηση ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, παρεμποδίζει την ακμή. Περιέχει πεπτίδια θύμο αδένα. 
RΝ05. Κρέμα ματιών  με πεπτίδια-30ml- 19,40€  
Ενυδατική κρέμα ματιών με πεπτίδια, αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται την επίτευξη μέγιστου αποτελέσματος αναζωογόνησης του απαλού δέρματος των ματιών. Επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος. Ωφελεί την τροφικότητα του δέρματος γύρω απο τα μάτια. Ενυδατώνει την υφή. Δυνατότητα εκφραστικής αντιοξειδωτικής δράσης. Εξομαλύνει τις μικρές ρυτίδες στις γωνίες των ματιών. Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης κυττάρων. Ανακουφίζει απο τον ερεθισμό και τονώνει το δέρμα. Εφέ ανύψωσης.Περιέχει πεπτίδια αγγεία, οστεοαρθρικό ιστό, θύμο αδένα.
RΝ06. Κρέμα ματιών, πρήξιμο, μαύροι κύκλοι-30ml- 17,80€  
Κρέμα Τζέλ με πεπτίδια για πρήξιμο και μαύρους κύκλους αποκλειστικό καλλυντικό φάρμακο με άριστα επιλεγμένα συστατικά για μείωση των εκδηλώσεων πρήξιμο και μαύρων κύκλων. Η κρέμα έχει εξαιρετικά υψηλή ικανότητα διείσδυσης και διαβροχής, υποαλλεργική, κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα. Χαλαρώνει και αναζωογονεί το απαλό δέρμα των ματιών, αφαιρεί σημάδια κόπωσης, χαρίζει λεπτή φροντίδα και φρεσκάδα, προστατεύει από επιθετική επιρροή στο περιβάλλον. Περιέχει πεπτίδια το πάγκρεας, τα αγγεία, τον οστεοαρθρικό ιστό, τον θύμο αδένα.
RΝ07. Κρέμα Pure Skin - φλέβες, ευρυαγγείες-30ml-16,20€  
Κρέμα για σπασμένα τριχοειδή αγγεία και ευρυαγγείες με πεπτίδια αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη ελάττωση των τριχοειδών και των φλεβών. Η κρέμα χαλαρώνει το δέρμα σας, ισορροπεί την υφή, δίνει ομοιόμορφο και υγιές χρώμα, προστατεύει από την επιθετική επιρροή του περιβάλλοντος. Ομαλοποιεί την ισορροπία νερού αλατιού. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Ενισχύει τους τοίχους των τριχοειδών αγγείων και ομαλοποιεί τη διαπερατότητα. Επιστρέφει την ελαστικότητα των αγγείων του συνδετικού ιστού. Ενυδατώνει, θρέφει και τονώνει το δέρμα που έχει εκφραστική αντιβακτηριακή δράση. Βελτιώνει την ελαστικότηα. Μειώνει την εκφραστικότητα των τριχοειδών αγγείων και των φλεβών. Συστατικά περιέχει πεπτίδια αγγείων. 
RΝ08. Κρέμα Smooth skin -  ραγάδες και ουλές-50ml-19,40€  
Κρέμα σώματος με πεπτίδια ενάντια σε ραγάδες και ουλές αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με τέλεια επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται την επιτευξη μέγιστου αποτελέσματος αναγέννησης. Η κρέμα αποκαθιστα το δέρμα σας, το καθιστα ομαλό, προστατεύει από την επιθετική επιρροή του περιβάλλοντος, καθιστά ακόμα και την επιδερμίδα. Περιέχει πεπτίδια οστεορθρικό ιστό. Διεγείρει επιθηλιοποίηση ιστών που έχουν υποστεί βλάβη. Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και την τροφικότητα στο δέρμα. Βελτιώνει την εκφραστικότητα των τεντώσεων και των ουλών. Θρέφει, ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα. Διεγείρει τις διαδικασίες ενημέρωσης του δέρματος, αυξάνει την ικανότητα αναγέννησης. Εχει εντονη αντιοξειδωτική δράση. Προωθεί την καύση λίπους..RΝ09. Κατά της κυτταρίτιδας με πεπτίδια-50ml-14,50€  
Κρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας με πεπτίδια αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη αντικυτταριτική επίδραση. Η κρέμα αποχρωματίζει το δέρμα, αποτρέπει την ανάπτυξη αλλαγών ηλικίας στη δομή του, δίνει τρυφερότητα και απαλότητα στο σώμα σας, καθιστώντας το δέρμα πιο σφιχτό και ελαστικό. Περιέχει πεπτίδια, συκώτι. Εντείνει την παροχή αίματος και την λεμφική αποστράσσιση. Εντείνει τον μεταβολισμό του λίπους και του νερού στα κύτταρα του δέρματος και στον υποδερμικό ιστό του λιπώδους ιστού. Προωθεί την καύση λίπους. Ενυδατώνει και σφίγγει το δέρμα. Επιταχύνει τη μικροκυκλοφορία και την τροφικότητα. Προωθεί την εξάλειψη των τοξινών. Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης του δέρματος.
RΝ10.Θρεπτική κρέμα χεριών με πεπτίδια-50ml- 17,80€  
Θρεπτική κρέμα χεριών με πεπτίδια, αποκλειστική καλλυντική θεραπεί με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη απίδραση προστασίας και θρέψη δέρματος χεριών, που μπορεί να προκαλέσει επιθετικές επιδράσεις. Η κρέμα προστατεύει και θρέφει το δέρμα  του χεριού, το κάνει απαλό και μεταξένιο, αναζωογονεί και προστατεύει αποτελεσματικά από τις επιθετικές επιδράσεις του περιβάλλοντος. Περιέχει πεπτίδια, αγγεία οστεοαρθρικό ιστό, θύμο adena. Περιέχει παρατεταμένη υγρασία. Θρέφει και προστατεύει το δέρμα των χεριών. Βελτιώνει την υφή του δέρματος. Αυξάνει την αντοχή του δέρματος στην ηλιοφάνεια και το κρύο. Δυνατότητα εκφραστικής αντιοξειδωτικής δράσης. Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης κυττάρων.
RN11.Κρέμα με πεπτίδια για κιρσούς και φλεβίτιδα-50ml -κ.500511- 17,80€  
Κρέμα ποδιών με πεπτίδια κατά της κιρσοκήλης αποκλειστική κλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται μέγιστη επίδραση στη μείωσης της έκφρασης των κιρσών. Η κρέμα παρέχει μαλακή φροντίδα του δέρματος για τα πόδια με κιρσοί, επιστρέφει την ευκολία, απομακρύνει την κόπωση και τις οδυνηρές εκδηλώσεις. Πρόκειται για προφυλακτική θεραπεία για άτομα από ομάδες κινδύνου, προστατεύει από την επιθετική επιρροή στο περιβάλλον. Περιέχει πεπτίδια αγγεία, τοίχωμα αγγείων οστεορθρικό ιστό. Αντιγηραντική δράση. Αναβαθμίζει τη διαδικασία της μικροκυκλοφορίας και του μεταβολισμού. Βελτιώνει την υφή του δέρματος. Μειώνει την βαρύτητα, το πρήξιμο και τον πόνο στα πόδια. Μειώνει την εκφραστικότητα της κιρσοκήλης, προληπτική θεραπεία για την πρόληψη της κιρσοκήλης,ενυδατώνει το δέρμα. Δυνατότητα εκφραστικής αντιοξειδωτικής δράσης.
RΝ12. Επανορθωτική Κρέμα ποδιών-50ml-17,80€  
Αποκατάσταση κρέμας ποδιών για ρωγμές και κορμούς με πεπτίδια, αποκλειστική καλλυντική θεραπεία με άριστα επιλεγμένα συστατικά, που εγγυώνται την επίτευξη μέγιστου αποτελέσματος ανανέωσης. Η κρέμα παρέχει απαλή φροντίδα για την ξηρή και κερατινοειδή επιφάνει του ποδιου, την αποκαθιστά απαλότητα και ευκολία, ενυδατώνει εντατικά και προστατεύει από την επιθετική επιρροή στο περιβάλλον. Περιέχει πεπτίδια αγγεία, οστεοαρθρικό ιστό, θύμο αδένα και Αλόη Βέρα.
REVILINE TONIC Λοσιόν για την ισορροπία του PH-110ml-17,80€  
Aποκαθιστά την οξεοβασική ισορροπία του δέρματος προσώπου χάρη στο καινοτόμο εξαπεπτίδιο Rubixyl, το οποίο βοηθάει το δέρμα στην αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους. Βοηθά στην αποκατάσταση της οξεοβασικής ισορροπίας του δέρματος του προσώπου με τη βέλτιστη απόδοση. Με τακτική χρήση τοTONIC-PH ισορροπίας, αυξάνει σημαντικά την αντοχή του δέρματος σε διάφορες στρεσογόνες επιδράσεις, λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει το χρώμα,μειώνει την απώλεια υγρασίας της επιδερμίδας.
Εφαρμόστε πρωϊ και βράδυ σε στεγνό καθαρό πρόσωπο με το βαμβάκι κατά μήκος των γραμμών του μασάζ.
REVILINIE τονωτική Λοσιόν καθαρισμού-110ml- 16,20.
Το καθαριστικό μυκηλιακό TONIK REVILINE έχει σχεδιαστεί για απαλό και αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών, αφέρεση της σκόνης που αναπόφευκτα εγκαθίστανται στην επιφάνεια του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας, του υδρώτα, του σμήγματος των κυττάρων που έχουν αποπίπτει.
Αυτή η διαδικασία προετοιμάζει το δέρμα για περαιτέρω φροντίδα και από την αποτελεσματικότητά της εξαρτάται η αποτελεσματικότητα της χρήσης των άλλων καλλυντικών προϊόντων. Ο συνδυασμός των TONIK συστατικών της φροντίδας ενυδάτωσης, των μαλακών επιφανειοδραστικών ουσιών παρέχει το μέγιστο καθαρισμό, καθιστώντας πιο αποτελεσματική την περαιτέρο περιποίηση του δέρματος.
Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ για να καθαρίζετε το δέρμα του προσώπου και των ματιών πάνω σε βαμβάκι. Να το ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

REVILINE EΠΙΘΕΜΑΤΑ(ανόρθωση) για το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια(Lifting)-8τμχ- 17,80 €
Τα Ανυψωτικά επιθέματα για περιέχουν πεπτιδίων Α 4 - πεπτίδια χόνδρου, Α 6 - πεπτίδια θύμου αδένα, γλυκόζη, γλυκερόλη, εκχύλισμα καρπών αμυγδάλου, υδρολυμένο κολλαγόνο, υαλουρονικό νάτριο.Αποτελούν ενα καινοτόμο και πρωτοποριακό καλλυντικό για την επείγουσα βοήθεια στο λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια.Χάρις στα δραστικά συστατικά του παρέχεται άμεση δράση ανύψωσης που δρά στα βαθιά στρώματα του δέρματος.Διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης των ιστών, ενισχύει τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος και αυξάνει την ελαστικότητά του, έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, εξαιτίας του οποίου επιτυγχάνεται ορατή ανανέωση στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Οι ουσίες που συνθέτουν τα επιθέματα ρυθμίζουν τις μεταβολικές διεργασίες στον συνδετικό ιστό και προάγουν την αποτελεσματική σύσφιξη του δέρματος.
Καθαρίστε το πρόσωπό σας. Αφαιρέστε το υγρό επίθεμα από την κυψέλη, λυγίζοντας τη γωνία του φύλλου και τραβώντας το προς το μέρος σας. Τοποθετήστε, από ένα επίθεμα στην κάθε πλευρά των κροτάφων, στο στεγνό δέρμα κάτω από τα μάτια, απλώστε το με τα άκρα των δαχτύλων σας. Αφαιρέστε μετά από 15-30 λεπτά, χωρίς να ξεπλύνετε. Τα επιθέματα μπορούν να εφαρμόζονται μέρα και βράδυ,όχι αργότερα από 2 ώρες πριν τον ύπνο. Συνιστάται η διαδικασία νε επαναλαμβάνετε 1 - 2 φορές την εβδομάδα.
REVILINE ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ για το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια,κατά του (πρηξίματος και των μαύρων κύκλων) 8τμχ-17,80.
Τα επιθέματα για τα μάτια κατά του οιδήματος και τους μαύρους κύκλους περιέχουν σύμπλεγμα πεπτιδίων Α-3,αιμοφόρων αγγείων,γλυκερίνη,εκχύλισμα ζύμης,υαλουρονικό νάτριο.Ειναι ενα πρωτοποριακό καινοτόμο καλλυντικό για την επείγουσα βοήθεια στο λεπτό δέρμα κάτω από τα μάτια.Χάρις στα ενεργά συστατικά του και τη συγχρονη τεχνολογία κατασκευής το πρήξιμο εξαφανίζεται στιγμιαία ενεργώντας στα βαθιά στρώματα του δέρματος.Εξομαλύνουν τον αγγειακό τόνο,αποκαθιστούν την διαταραγμένη μικροκυκλοφορία,ενισχύουν την δομή του κολλαγόνου,ενυδατώνουν και αυξάνουν την ελαστικότητα του.
Καθαρίστε το πρόσωπό σας. Αφαιρέστε το υγρό πέταλο από την κυψέλη, λυγίζοντας τη γωνία του φύλλου και τραβώντας το προς το μέρος σας. Τοποθετήστε, από ένα πέταλο στην κάθε πλευρά των κροτάφων, στο στεγνό δέρμα κάτω από τα μάτια, απλώστε το με τα άκρα των δαχτύλων σας. Αφαιρέστε μετά από 15 - 30 λεπτά, χωρίς να ξεπλύνετε. Τα πέταλα μπορούν να εφαρμόζονται μέρα και βράδυ, όχι αργότερα από 2 ώρες πριν τον ύπνο. Συνιστάται η διαδικασία νε επαναλαμβάνετε 1 - 2 φορές την εβδομάδα.
                               
NEA MEN FACE CREAM-REVILINE M-REVITALIZER(για Άνδρες)με πεπτίδια-50ml-43,50.

Το M-Revitalizer είναι ένας νέος αντιγηραντικός αναζωογονητής για τους άνδρες με πεπτίδια.Η λειτουργία του είναι να προλαμβάνει και να επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος.Το σύμπλεγμα των πεπτιδικών ουσιών έχει ένα ισχυρό αναγεννητικό αποτέλεσμα: με τη βοήθειά τους μπορείτε να μειώσετε το βάθος των ρυτίδων, να εξαλείψετε τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, να το κάνετε ελαστικό και απαλό.  Η συνέργεια των φυτικών εκχυλισμάτων και του χαμηλού μοριακού υαλουρονικού οξέος παρέχει ενυδατική και αναζωογονητική δράση. Η κρέμα είναι κατάλληλη για χρήση μετά το ξύρισμα.
Eφαρμόζεται στο προηγουμένως καθαρισμένο δέρμα προσώπου και λαιμού με κινήσεις ελαφρού μασάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως after shaving.

NEA ΣΕΙΡΑ REVΙLAB EVOLUTION 

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΒΑΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ
Το φάσμα των καινοτόμων προϊόντων REVILAB EVOLUTION εστιάζεται στα προβλήματα ηλικιακών αλλαγών. Οι ισχυρές πεπτιδικές ουσίες σε συνδυασμό με τα φυσικά εκχυλίσματα συμβάλλουν στην αποτελεσματική και αποδοτική καταπολέμηση της γήρανσης. Ο κύριος σκοπός: αναδιαμόρφωση όλων των δομών του δέρματος, εξάλειψη των ατελειών και των ρυτίδων, επιστροφή φρεσκάδας και άψογης εμφάνισης του δέρματος. 
Περιλαμβάνει:
1. REVILAB EVOLUTION No 7 - ορός κατά των ρυτίδων, σύγχρονος ανακατασκευαστής δέρματος υψηλής κατηγορίας.
2. REVILAB EVOLUTION No 5 - πολλαπλών δράσεων ενεργός ορός με πεπτίδια υψηλής κατηγορίας.
3. REVILAB EVOLUTION No 3 - ενεργά αναζωογονητικά για το πρόσωπο και το δέρμα γύρω απο τα μάτια με τον υψηλής κατηγορίας επαγωγέα τελομεράσης.
________________________________________________________________________

1. REVILAB EVOLUTION No 7 ορός αντι -γήρανσης.(15ml) κωδ: 7310013- 108,00€ 

Ο πολυλειτουργικός ορός βασισμένος σε επαγγελματικά πεπτίδια, με έντονη ανυψωτική δράση, μειώνει ορατά τις βαθιές ρυτίδες έκφρασης, εξομαλύνει το δέρμα του προσώπου, το καθιστά φρέσκο, υγιές, λαμπερό, ελαστικό και σφριγηλό. Το πεπτίδιο Progeline TM, το κύριο συστατικό του ορού, αποτελείται από τρία αμινοξέα και έχει την ικανότητα να καταστέλλει τη σύνθεση της κύριας πρωτεϊνης γήρανσης - προγεργίνη, στο κυτταρικό επίπεδο επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Το πεπτίδιο αντιγήρανσης Matrixyl synthe΄6, του ορού, αποτρέπει την εμφάνιση και μειώνει την ένταση των υφιστάμενων ρυτίδων.

Το συστατικό Liftessense σχηματίζει στην επιφάνεια του δέρματος ισχυρή διχτυωτή μεμβράνη και έχει ως αποτέλεσμα την έμεση ανύψωση. Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, παρέχοντας ελαστικότητα και καλή αιμάτωση λόγω της ικανότητάς του να συγκρατεί νερό στους ιστούς.
Το εκχύλισμα CO2 από ρόδι περιέχει αναντικατάστατα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιολογικά δραστικές ουσίες, οι οποίες έχουν έντονο αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Το λάδι νυχτολούλουδου έχει αναζωογονητικό, αποκαταστατικό αποτέλεσμα, ενυδατώνει και θρέφει θαυμάσια το δέρμα. 

2.α. REVILAB EVOLUTION No 5 - 15ml-κωδ:7310043- 31,00€.                  

 Ορός Ultra - ενυδατική περιποιίηση προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ
Ενεργά συστατικά: Syn - Hycan, Revidrate TM, υγρό 24, έλαιο νυχτολούλουδου, εκχύλισμα κουκουτσιών ροδιού, αλόη βέρα. Ο συνδυασμός πεπτιδίων και συστατικών του φυτού που συνθέτουν τον ορό για δέρμα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ αποκαθιστά αποτελεσματικά τη δομή του, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας.Τα συστατικά που αποτελούν το προϊόν, θρέφουν και βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, διαμορφώνουν το περίγραμμα του προσώπου. Αντιμετωπίζουν την πρόωρη γήρανση, βελτιώνουν τη συνολική κατάσταση και τον τόνο του δέρματος. Ως αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης του ορού (τουλάχιστον 28-30 ημέρες), οι ρυτίδες εξομαλύνονται, η υγρασία αποκαθίσταται, η ελαστικότητα του δέρματος αυξάνεται, διαμορφώνεται το οβάλ και βελτιώνεται η επιδερμίδα του προσώπου.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, τροφή και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, αποκατάσταση της μικροανάγλυφης όψις του δέρματος, βελτίωση της συνολικής κατάστασης και του τόνου του δέρματος. 
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού στο προηγουμένως καθαρισμένο δέρμα και τις κατανέμετε ομοιόμορφα στο πρόσωπο, στο λαιμό και στη περιοχή του ντεκολτέ κατά μήκος των γραμμών του μασάζ με κινήσεις των δαχτύλων κάνουμε χτυπηματάκια 1-2 σταγόνες στις προβληματικές περιοχές του δέρματος. Μετά από πλήρη απορρόφηση, εφαρμόστε κρέμα ημέρας ή νύχτας. Ανάλογα με την ηλικία χρησιμοποιήστε τον ορό 1-2 φορές την ημέρα.

2.β. REVILAB EVOLUTION No 5 - Ορός για το δέρμα γύρω από τα μάτια -15ml.κωδ: 7310033- 50,00€.  


Ενεργά συστατικάTo πεπτίδιο Syn - Ake έχει αποτέλεσμα του Botox, το πεπτίδιο Syn - Cohl, το σύμπλεγμα μικροφυσικών Pepha - Stight, το βιοσύμπλεγμα των Beautifeye, το έλαιο νυχτολούλουδου, το εκχύλισμα από κουκούτσι ροδιού, αγριοκαστανιάς. Τα συστατικά του ορού συμβάλλουν στη μείωση των μαύρων κύκλων και του οιδήμτος γύρω από τα μάτια, εξομαλύνουν τις ρυτίδες έκφρασης του προσώπου, αφαιρούν το πόδι της χήνας ενισχύουν το matrix του δέρματος, βελτιστοποιούν την αντιοξειδωτική προστασία, ενυδατώνουν το δέρμα και μετασχηματίζουν το περίγραμμα των ματιών. 
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Βελτίωση του τόνου του δέρματος, της ελαστικότητας και της ενυδάτωσης, ανάκτηση και ανάπλαση του δέρματος, εξάλειψη κόπωσης και οίδημα του δέρματος, κατατολέμηση της πρόωρης γήρανσης.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Σε καθαρή επιφάνεια του δέρματος γύρω από τα μάτια εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού και απλώστε ομοιόμορφα κατά μήκος των γραμμών του μασάζ με ελαφρές κινήσεις - χτυπηματάκια, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως, 2 ώρες πριν τον ύπνο. Ανάλογα με την ηλικία, χρησιμοποιήστε τον ορό 1-2 φορές την ημέρα. Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ορό τακτικά, τουλάχιστον 28-30 ημέρες 3-4 φορές το χρόνο.
2.γ.REVILAB EVOLUTION No 5 - 15ml- κωδ:7310023-43,50€.
Εξαιρετικά ενυδατικός ορός για τα χείλη.
Ενεργά συστατικάΠεπτίδιο Maxi-Lip, Lanblue, σύμπλεγμα Liftessense, έλαιο νυχτολούλουδου, εκχύλισμα από κουτσούτσι ροδιού. Ο ορός για τα χείλη φροντίζει προσεκτικά το κόκκινο περίγραμμα των χειλιών και το δέρμα γύρω από το στόμα. Τα συστατικά του βοηθούν στην ενυδάτωση και λείανση του δέρματος των χειλιών, καθώς και στις περιστοματικές ρυτίδες, θρέφουν και μειώνουν το ξεφλούδιμα, τους δίνουν όγκο, εκφραστικότητα και την όμορφη εμφάνιση. Το αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης (τουλάχιστον 28-30 ημέρες) είναι ένα παρατεταμένο αναζωογονητικό αποτέλεσμα: εξομαλύνονται οι τοπικές ρυτίδες, αποκαθίσταται η υγρασία, η σταθερότητα και η ελαστικότητα του δέρματος.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Ενυδάτωση και λείανση του δέρματος των χειλιών, δίνει στα χείλη εκφραστικότητα, ελκυστικότηα, όγκο και περιποιημένη εμφάνιση, προστατεύει το δέρμα από επιθετικό περιβάλλον.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Στο κόκκινο περιθώριο των χειλιών και στο δέρμα γύρω από το στόμα, εφαρμόστε μερικές σταγόνες ορού και να κατανέμετε ομοιόμορφα με ελαφρές κινήσεις - χτυπηματάκια, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Ανάλογα με την ηλικία, χρησιμοποιήστε ορό 1-2 φορές την ημέρα. Για μέγιστο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τον ορό τακτικά, τουλάχιστον για 28-30 ημέρες 3-4 φορές το χρόνο.
3.αREVILAB EVOLUTION No 3- κωδ:7310071- 38,00€.
Ενεργός αναζωογονητής προσώπου με επαγωγέα τελομεράσης (20ml) 
Ενεργά συστατικά: Ενωση πεπτιδίων ΑΑ-1, HPE -4, έλαια: έλαιο φύτρου σιταριού, πράσινου καφέ, οινοθήρας, Unirepair Τ-43, Thermostressine,C12 -15 αλκυλ βενζοϊκό και τριβεχενίνη και κεραμίδιο -2 και PEG -10 στερόλης και κραμβέλαιο Dermaxyl, εκχυλίσματα:
σπόρων αμάραντου, από κουκούτσι ροδιού, υλαουρονικό οξύ, οξική τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), το συνένζυμο Q10. Υψηλά δραστική κρέμα που βασίζεται σε πεπτιδικές ουσίες, το Peptide Revitalizer  ενισχύει και θρέφει το δέρμα με ενέργεια, καταπολεμά την αφυδάτωση, τη θαμπάδα, τις ρυτίδες και άλλα ορατά σημάδια γήρανσης. Η αποστολή του είναι να αποκαταστήσει τη φυσική δύναμη και τη ζωτικότητα του δέρματος, να διαγράψει τα σημάδια ηλικίας και κόπωσης, αποκαθιστά γρήγορα την καταστροφή DNA των κυττάρων και προάγει την αναγέννηση της μήτρας του δέρματος. Η συνέργεια του υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους και των φυτικών εκχυλισμάτων βοηθά στην αναζωογόνηση και θρέψη του δέρματος.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Μειώνει την βιολογική ηλικία του δέρματος, βοηθά στην αποκατάσταση της βλάβης στη μήτρα του δέρματος, μειώνει τις επιπτώσεις των επιβλαβών επιδράσεων στο περιβάλλον, ενυδατώνει το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητά του, βακτηριοκτόνο, αντιφλεγμονώδη δράση.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:Αποτέλεσμα: το πρωϊ ή και βράδυ, εφαρμόστε με απαλό μασάζ σε καθαρό πρόσωπο και το λαιμό. 
3.β.REVILAB EVOLUTION No 315ml- κωδ:7310081-43,50€.
Ενεργό υλικό πλήρωσης για το δέρμα γύρω από τα μάτια.
Ενεργά συστατικά: Ενωση πεπτιδίων ΑΑ1, Matrixyl Synthe 6, έλαια:
αμυγδάλου, ροδάκινου, πράσινου καφές, HPE-4, Lanacityn PF, Leuphasyl. Lanablue, Neodermyl, υδρογονωμένο καστορέλαιο, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα: φασκόμηλο, κουκούτσια ροδιού, καρπών αγριοκαστανιάς, βιταμίνη Ε. Ο συνδυασμός ισχυρών πεπτιδίων, φυτικών εκχυλισμάτων, υαλουρονικού οξέος έχει συστηματική επίδραση στο δέρμα γύρω από τα μάτις, καθιστώντας το πιο νεανικό και υγιές, ελαστικό, ενυδατωμένο, σφριγηλό με τις λεπτές ρυτίδες να γεμίζονται από το εσωτερικό. Πλούσια έντονα συστατικά αντιγήρανσης. Eye-line filler παρέχει όχι μόνο ένα βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα, αλλά και ένα συσωρευτικό αποτέλεσμα, παρέχοντας αναζοογόνηση στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Καταπολεμα τις μεταβολές του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία, μειώνει τον αριθμό των ρυτίδων του προσώπου, βελτιώνει την υφή, την πυκνότητα και την ελαστικότητα, βοηθά στην αύξηση της ανθεκτικότητας του δέρματος σε επιθετικές περιβαλλοντικές επιδράσεις, έχει ένα έντονο αντι-φλεγμονώδη,τονωτικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Χρησιμοποιήστε την κρέμα πρωϊ και βράδυ, απλώνοντάς την με μικρές κινήσεις για να καθαρίσετε το δέρμα γύρω από τα μάτια. Μην χρησιμοποιείτε την κρέμα το βράδυ λιγότερο από 2 ώρες πριν από τον ύπνο.  

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ - COMPLEX NB ANTI-AGE.- 15ml-50ml-30caps-390,00€.
                                         ΚΩΔΙΚΟΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ
Η καλλυντική σειρά προϊόντων για την αποκατάσταση όλων των συστημάτων ενός οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο: σύμπλεγμα κατά της ηλικίας ΝΒ. Καινοτόμος γραμμή κονδυλίων για την αναζωογόνηση και την αποκατάσταση του σώματος, που δημιουργήθηκε σε συνδημιουργία με τον Ρώσο σούπερ σταρ Νικολάι Μπάσκοβ. Αυτή είναι μία μοναδική εξέλιξη των ρώσων επιστημόνων, η οποία δεν έχει ανάλογες αναλογίες στον κόσμο. Οι πιο προοδευτικές τεχνολογίες κατά των ηλικιών, ενσωματώνοντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη διατήρηση της νεότητας, της ομορφιάς και της ενέργειας. Η σειρά ΝΒ Anti-ACE αποτελείται από τρία προϊόντα που ενεργοποιούν  τους εσωτερικούς πόρους του σώματος: οροί προσώπου με γρήγορο ορατό ανυψωτικό αποτέλεσμα BEAUTY, ενεργειακό συμπύκνωμακαιενεργοποιητήςτουκολλαγόνου ACTIVITY, ένα πολυσύνθετο παρασκεύασμα πεπτιδίων HEALTH.Το Complex NB περιέχειπολύ δραστικά πεπτίδια, αντισηπτικά, ισχυρά αντιοξειδωτικά φυσικής προέλευσης.Ολοι μπορούν να πολεμήσουν τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία προς όλες τις κατευθύνσεις: να ξεκινήσουν την αποκατάσταση του οργανισμού στο σύνολό του, να κρατήσουν τη νεότητα σε κυτταρικό επίπεδο, να επιστρέψουν τη φρεσκάδα του δέρματος και την άψογη εμφάνιση. Το σύμπλεγμα Anti-age NB ενεργοποιεί το πρόγραμμα της ενότητας του σώματός σας: καταπολεμούν αποτελεσματικά τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, αντιμετώπιση του άγχους και της κόπωσης, βελτιώνει το μεταβολισμό, βοηθά στην αντιμετώπιση της υπερβολικής εργασίας, της αϋπνίας.
Απαραίτητο σε ειδικές ομάδες επαγγελματιών της show biz αλλά και σε ηθοποιούς,τραγουδιστές,πιλότους,αεροσυνοδοί κ.α        
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
ΟΜΟΡΦΙΑ: Ανάλογα με την ανάγκη, χρησιμοποιήστε ορό 1-2 φορές την ημέρα. Για να επιτευχθεί μέγιστο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τον ορό τακτικά τουλάχιστον 28-30 ημέρες 3-4 φορές το χρόνο.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: 25 σταγόνες συμπυκνώματος διαλύονται σε 100ml πόσιμου νερού σε θερμοκρασία δωματίου. Συνιστάται να κάνετε χρήση το πρωϊ.
ΥΓΕΙΑ:Οι ενήλικες χρησιμοποιούν 1 κάψουλα την ημέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Διάρκεια χρήσης 4-6 εβδομάδες. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επαναλάβετε τη χρήση. Η επαναλαμβανόμενη χρήση είναι δυνατή καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.
                                                                           
                                                SPA LINE (7 προϊόντα)     
         
 SPA LINE SERIES - ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ.
Σειρά SPA LINE, η ονομασία προέρχεται από την συντόμευση της λατινικής φράσης «υγεία μέσω του νερού», έχουν ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα, βοηθούν στην αντιμετώπιση του στρες, που προκαλεί ένταση των μυών, τονώνουν τη κυκλοφορία του αίματος, προωθούν την απομάκρυνση των τοξινών και τη βελτίωση του μεταβολισμού, βοηθώντας στην επίλυση του προβλήματος του υπερβολικού βάρους. Οι τακτικές διαδικασίες σε ένα επαγγελματικό SPA, θα αναζωογονήσουν αισθητά το σώμα και, αυτό που θα ομαλοποιείσει το ορμονικό προφίλ. Τα προϊόντα του SPA παρέχοντας ευωδία και χαλάρωση σας βυθίζουν ατμόσφαιρα γαλήνης, δίνωντας εσωτερική αρμονία εξαλείφουν την ψυχοσυναισθηματική ανισορροπία. Σήμερα, οι  διαδικασίες του SPA έγιναν δυνατές και στο σπίτι λόγω πεπτιδικών προϊόντων από τη σειρά SPA LINE. Η σειρά επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών και σώματος, που δημιουργήθηκε με τις τρέχουσες τάσεις και τις τελευταίες καινοτόμες τεχνολογίες στον τομέα της SPA - κοσμετολογίας, περιλαμβάνει σαμπουάν και κοντίσιονερ για όλους τους τύπους μαλλιών με πεπτίδια, κρέμα μάσκα μαλλιών με πεπτίδια, κρεμοσάπουνο με πεπτίδια, αναζωογονητικό σαπούνι, σαπούνι φροντίδας,mesotel μπάνιο υ με αιθέρια έλαια. Η δομή του SPA σειράς LINE των προϊόντων περιλαμβάνει πεπτίδια, αγγείων χόνδρου, και θύμου, βιοαντιοξειδωτικό σύμπλεγμα "Neovitin" και σύμπλεγμα βιοφλαβολιπίδιων «Aktivitin».
SOAP-Face & Body-100gr-φροωτίδας(πράσινο)-11,30€.
Το χειροποίητο σαπούι φροντίδας παρέχει ζεστό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα.Τα συγχρονα συστατικά HPE 4 κατά της ηλικίας, η διήθηση του σαλιγκάριου σε ένα σύμπλεγμα με φυσικά έλαια και φυτικά εκχυλίσματα προάγουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος, θρέφουν, αυξάνουν την ελαστικότητα και την υγρασία, βελτιώνουν την υφή και την ποιότητα του δέρματος. Διαθέτει αντισηπτικά χαρακτηριστικά, καθαρίζει απαλά και προσεκτικά το δέρμα, ανακτώντας την υγεία και την άνεση.  

ΝΕΟ-ULTRASEPT-(35)ml-Aντισηπτικό σπρεϋ χεριών 
χωρίς  οινόπνευμα-8,00€
Χάρις στο πεπτίδιο του Τ-συνδέσμου του ανοσοποιητικού συστήματος το Ultrasept ενεργοποιεί την τοπική ανοσία λόγω του αντισηπτικού του που εχει αντιμικροβιακή δράση κατά gram θετικών,gram αρνητικών αερόβιων και αναερόβιων βακτηρίων.Επίσις περιέχει την βηταϊνη και την γλυκερίνη που εχουν ενυδατική,μαλακτική και θρεπτική δράση.
Χάρις στο πεπτίδιο του Τ-συνδέσμου του ανοσοποιητικού συστήματος το Ultrasept ενεργοποιεί την τοπική ανοσία λόγω του αντισηπτικού του που εχει αντιμικροβιακή δράση κατά gram θετικών,gram αρνητικών αερόβιων και αναερόβιων βακτηρίων.Επίσις περιέχει την βηταϊνη και την γλυκερίνη που εχουν ενυδατική,μαλακτική και θρεπτική δράση.
SOAP-Face & Body-100gr-αναζωογονητικό(κόκκινο)- 11,30€.
Το χειριποίητο αναζωογονητικό σαπούνι καθαρίζει προσεκτικά, ανακάμπτει, ενυδατώνει το δέρμα, προστατεύει από τη γήρανση. Τα εξαιρετικά ενεργά συστατικά GHK Gu, HPE 4 και το πλήρες φάσμα φυτικών εκχυλισμάτων καθιστούν το δέρμα πιο νεανικό, φρέσκο, ελαστικό και ομαλοποιημένο. Το σαπούνι αναζωογονεί την επιδερμίδα, βελτιώνει επίσης τη διάθεση, δίνει ενεργεια για όλη την ημέρα.
Μαλακτική κρέμα μαλλιών(κοντισίονερ)με πεπτίδια-200ml-17,80€
Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του σαμπουάν και προορίζεται για εντατική θρέψη και πλήρη υγρασία. Διεγείρει την αναγέννηση των τριχοθυλακίων, γίνεται αναδόμηση της δομής των μαλλιών, κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά, ενισχύοντας και αποκαθιστώντας τα μέσα. Ως αποτέλεσμα, η δομή των μαλλιών αποκαθίσταται, η δύναμη αυξάνεται, τα μαλλιά γίνονται μαλακά, γυαλιστερά και γεμάτα με ζωτική δύναμη. Μικρή ποσότητα βαλσαμο εφαρμόζεται σε βρεγμένα μαλλιά, περιμένετε 3 με 5 λεπτά. Ξεπλύνετε προσεκτικά με ζεστό νερό. Αποφύγετε την επαφή στα μάτια. Συνιστάται να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Cream mask.
CREAM MASK-PEPTIDE-(160ml)σΜάσκα μαλλιών με πεπτίδια Aγγείων,Χόνδρου και θυμου αδένα-  25,80€
Η μάσκα μαλλιών εισχωρεί βαθιά στη δομή της τρίχας και αποκαθιστά το κατεστραμμένο στρώμα. Ενισχύει τις διαδικασίες ανταλλαγής στο δέρμα της κεφαλής, βελτιώνει την παροχή αίματος στις ρίζες των μαλλιών, βελτιώνει την κατάσταση των λαμπτήρων μαλλιών, διεγείρει τις διαδικασίες ανταλλαγής στις ρίζες και την παροχή αίματος στα κύτταρα του δέρματος της κεφαλής, προστατεύει τα μαλλιά από την επιθετική επιρροή στο περιβάλλον, εμπλουτίζει τα θρεπτικά συστατικά, ομαλή και μεταξένια.
Σαμπουάν –200ml  - 21,00€.
Σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών με πεπτίδια αγγείων, χόνδρου, πεπτίδια θύμου αδένα. Εξαιρετικό μαλακό σαμπουάν που δίνει στα μαλλιά τη ζωτική δύναμη, την ελαστικότητα και την ένταση. Τα συστατικά του σαμπουάν δεν βλάπτουν τη δομή των πρωτεϊνών, έχουν εξαιρετικά μαλακή δράση πλυσίματος. Αφήστε να φθάσετε και να υποστηρίξετε το σταθερό επίπεδο οξύτητας του δέρματος κοντά στο φυσιολογικό. Παρέχει καλό καθαρισμό και απαλή λείανση που έχει προληπτικό αποτέλεσμα όσον αφορά το τριχωτό μέρος των ασθενειών του δέρματος της κεφαλής. Σε τακτική χρήση ανακτά τη δομή των μαλλιών που έχουν υποστεί βλαβη και δίνουν υγιή εμφάνιση ελαστικότητα και όγκο στα μαλλιά.
CREAM SOAP-PEPTIDE (150ml)- 14,50€.
Το κρεμοσάπουνο είναι μοναδικό στην καταπολέμηση ερεθισμών, ξηρότηας, ξεφλούδισμα και ερυθρότητα του δέρματος. Καθαρίζει και απολυμαίνει αποτελεσματικά, τονώνει και χαλαρώνει το δέρμα, ανακουφίζοντας την υγεία και την απαλότητα. Τα πεπτίδια του θύμου διεγείρουν την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, ενισχούουν τη κολλαγόνο δομή και αυξάνουν την ελαστικότητα, έχουν αντιοξειδωτική δράση, Τα πεπτίδια χόνδρου προωθούν τη σύσφιξη του δέρματος, ρυθμίζουν τις διαδικασίες μεταβολισμού στους συνδετικούς ιστούς.
MESOTEL SPA FOR BATH-Spa line για το σπίτι. 4 φιάλες των 50ml(200)-24.50€.
Η σύνθεση αυτών των προϊόντων SPA περιλαμβάνει αιθέρια έλαια, πορτοκάλι, γιασεμί, ylang ylang, λεβάντα τα οποία είναι φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην ιατρική και την κοσμετολογία για αιώνες λόγω της θεραπευτικής τους δύναμης. Mesothelial προϊόντα για τα λουτρά έχουν μια καταπληκτική δράση έχουν κταπραϋντικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα, φρεοντίζουν απαλά το δέρμα και το κάνουν πιο ελαστικό. Συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας των κυττάρων, διεγείρει την κυτταρική αναπνοή και έχουν ισχυρό αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, Επιπλέον τα αιθέρια έλαια στη σύνθεσή τους έχουν ευεργετική επίδραση στην ψυχοαισθηματική και φυσική κατάσταση.
Εφαρμογή: 1 φιάλη προορίζεται για 1 λουτρό (200-300 ml νερού). Συνιστάται να κάνετε σταδιακά τις αναζωογονητικές διαδικασίες SPA: Στην αρχή κάνετε μπάνιο με mesotel 2 φορές την εβδομάδα για δύο εβδομάδες (1/2 φιάλη για 150 ml νερού). Θα προετοιμάσει το δέρμα σας, θα το καθαρίσει, θα βελτιώνει την κυτταρική αναπνοή. Στη συνέχεια κάντε τη διαδικασία SPA μία φορά την εβδομάδα (1 φιάλη για 200-300 ml νερού).
ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Διεγείρει την αναγέννηση των δερματικών κυττάρων, δίνει ελαστικότητα και ομαλότητα στο δέρμα , αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζει και συσφίγγει τους πόρους, μαλακώνει το τραχύ δέρμα, συμβάλλει στην ελάφρυνση κηλίδων, χαλαρώνει την μυϊκή ένταση, συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών από το δέρμα, δράση κατά της κυτταρίτιδας, διευκολύνει συνθήκες, ανακουφίζει το έκζεμα, τη ψωρίαση και άλλες μορφές δερματίδας, ανακουφίζει την κεφαλαλγία και έχει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική επίδραση.
ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΓΙΑΣΕΜΙ
Ευεργετικές επιδράσεις στην δομή του δέρματος, δροσίζει και ενυδατώνει το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητά του, καταπραϊνει το δέρμα με έκζεμα και δερματίτιδα, παρέχει αντισηπτική δράση, παρέχει απαλή φροντίδα για το ξηρό και υπερευαίσθητο δέρμα, προφύλαξη ημικρανίας, ευεργετική επίδραση στο νευρικό σύστημα, ανεβάζει τη διάθεση και αυξάνει την αυτοπεποίθηση, ανακουφίζει από την κόπωση και το στρες, έχει ευεργετική επίδραση στο σεξουαλικό σύστημα, αυξάνει τη λίμπιντο, έχει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.
ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ AΠΟ YLANG YLANG
Ρύθμιση των σμηγματογόνων αδένων, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα, έχει αντισηπτική δράση, έχει αντιυπερτασική δράση, ανακουφίζει τη συναισθηματική διέγερση και εξομαλύνει τον ύπνο, έχει αντικαταθλιπτική δράση, ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο, μειώνει τον μυϊκό πόνο, διεγείρει τη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα, αυξάνει τη λίμπιντο και έχει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.
ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΛΕΒΑΝΤΑΣ
Καθαρίζει και θρέφει το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενυδατώνει το δέρμα, ανακουφίζει από ερεθισμούς και το ξεφλούδισμα, αντισηπτική και αντιμυκητιασική επίδραση, καταπραϋνει την ευαίσθητη επιδερμίδα, διεγείρει την επούλωση του δέρματος, έχει τοπικό αναισθητικό αποτέλεσμα, ανακουφίζει τον μυϊκό πόνο, βοηθά στη θεραπεία της ημικρανίας, ομαλοποιεί τον ύπνο, βελτιώνει την αντίσταση του οργανισμού σε συχνά κρυολογήματα, έχει μια κατευναστική επίδραση για τις αγχώδεις διαταραχές, την κατάθλιψη, τη νευρική ένταση και συναισθηματική πίεση και έχει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική επίδραση.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ  ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΠΕΠΤΙΔΙΑ (5 προϊόντα)
Θρεπτική κρέμα βάλσαμο για τις βλεφαρίδες -7ml-11,30€
Ενισχύει τις ρίζες των βλεφαρίδων, αποκαθιστά τη δομή και το χρώμα, διεγείρει την ανάπτυξη και βελτιώνει την εμφάνιση τους. Είναι ιδανική για τη φροντίδα αδύνατων βλεφαρίδων και αυξάνει την πυκνότητα και το πάχος τους,προστατεύει από την επιρροή του περιβάλλοντος.Περιέχει ιστό χόνδρου,θύμου αδένα.
Μάσκαρα  μαύρη με πεπτίδια  -7ml- 11,30€
Η μάσκαρα Peptides Lashes δίνει ενα κορεσμένο μαύρο χρώμα,καλύπτει τέλεια  τις βλεφαρίδες  από τη ρίζα ως τις άκρες και διατηρείται αναλλοίωτη όλη την ημέρα, δεν μουτζουρώνει και δημιουργεί απίστευτο  όγκο.Περιέχει πεπτιδιο ιστού χόνδρου.
Μάσκαρα καφέ με πεπτίδια  -7ml- 11,30 €
Η μάσκαρα Peptides Lashes δίνει ενα κορεσμένο καφέ χρώμα,καλύπτει τέλεια  τις βλεφαρίδες  από τη ρίζα ως τις άκρες και διατηρείται αναλλοίωτη όλη την ημέρα, δεν μουτζουρώνει και δημιουργεί απίστευτο  όγκο.Περιέχει πεπτιδιο ιστού χόνδρου.
Lip gloss με πεπτίδια - 10ml-11,30€
Προστατεύει τα χείλη από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ενυδατώνει τα χείλη, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και τα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία UV.Περιέχει βούτυρο κακάο,έλαιο βαζελίνης.Περιέχει πεπτίδια αγγείων και θύμου αδένα.
Lip gloss Star(Λάμψη) βερνίκι με πεπτίδια -10ml-11,30€ 
Προστατεύει τα χείλη από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, ιδιαίτερα   κατά τη διάρκεια του χειμώνα.Δίνει λάμψη και γυαλάδα,προστασία UV.Περιέχει πεπτίδια αγγείων και θύμου αδένα.

*********************************************************************************

Η στρατηγική πωλήσεων της εταιρίας δεν θα μπορούσε να είναι άσχετη από το αντικείμενο ερευνών και προιόντων της, δηλαδή τα πεπτίδια και τους πεπτιδικούς δεσμούς. Όπως τα αμινοξέα ενώνονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν την μακριά αλυσίδα της ζωής, κάτω από την γoνιδιακή εντολή του DNA,  έτσι και μείς κάτω από την ανάγκη της υγείας μεταφέρουμε την πληροφορία και την λειτουργία της διαδικασίας από τον έναν στον άλλον με φιλική και αρμονική διάθεση. Ζητείστε από αυτόν, τον φίλο σας, που σας μίλησε για τα τριπεπτίδια και τα προϊόντα της NPCRIZ  να σας εξηγήσει πως μπορούν να κυκλοφορίσουν σ'ολο τον κόσμο.
**Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e'mail: d.theodorou62@gmail.com και θα σας στείλουμε οτι χρειασθείτε.
************************************************************************************************

Ο καθηγητής Vadimir Khavinson είναι πρόεδρος της Ευρωπαικής Ακαδημίας Γεροντολογίας και Γηριατρικής. Στην δεκαετία του 1980 όμως ήταν συνταγματάρχης στο στρατιωτικό ιατρικό σώμα της Σοβιετικής Ένωσης. Την περίοδο εκείνη   αξιωματικοί του Κρεμλίνου πλησίασαν την επιστημονική ομάδα του Khavinson για να βρεθεί λύση σε σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα στρατεύματα του Ρωσικού στρατού, (ακτινοβολίες, ακραίες συνθήκες διαβίωσης κ.ά). Άρχισε τότε μια εικοσαετής μυστική έρευνα με αποτέλεσμα να ανακαλυφθεί η ιδιαίτερη σχέση των τριπεπτιδίων στην αλυσίδας του DNA. Στην έρευνα αυτή συμμετείχαν χιλιάδες άνδρες και γυναίκες, χωρίς να παρατηρηθούν ιδιαίτερες παρενέργειες η αντενδείξεις.
Τώρα μετά από δημοσιεύσεις των ερευνών και μία λίστα από ευρεσιτεχνίες και πνευματικά δικαιώματα ο καθένας μπορεί να πληροφορηθεί αποδεδειγμένα και επιστημονικά για την αλληλεπίδραση των τριπεπτιδίων με σκέλη του DNA με αποτέλεσμα την ανανέωση των κυττάρων-των ιστών-των οργάνων- οργανικών συστημάτων και ολόκληρου του οργανισμού.
Κάποια από τα πλεονεκτήματα της πεπτιδικής θεραπείας είναι, ότι τα πεπτίδια εισέρχονται στο αίμα από τα τοιχώματα του στομάχου, δεν απαιτείται καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι φθηνή.
Εκτός από το ερευνητικό κέντρο η εταιρία έχει και μονάδα παραγωγής σκευασμάτων και προιόντων. Συνολικά παράγει 163 προιόντα από τα οποία 29 υγρά πεπτίδια, 6 προιόντα citogens με φυσικά τριπεπτίδια, 36 προιόντα μη πεπτιδικών βιορυθμιστών,21 citomaxes με τριπεπτίδια, 9 complex-ML πεπτίδια,4 προιόντα, mesotel εσωτερικής χρήσης, 3 προιόντα, mesotel εξωτερικής χρήσης,8 διαιτητικά προιόντα, 4 προιόντα στοματικής υγιεινής, 11 αγιουρβεδικά αφεψήματα, 4 θεραπευτικές κρέμες προσώπου Reviline PRO+40 , Reviline16  καλλυντικά προιόντα με τριπεπτίδια,7προιόντα spa και 5 προιόντα μακιγιάζ.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή στείλτε e'mail.
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ. e-mail d.theodorou62@gmail.com Τηλ. 697-1792624   

Δεν υπάρχουν σχόλια: